• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego

Włoska Akademia Kulinarna

    • Facebook
    • Instagram
    • TikTok
    • YouTube
  • Warsztaty
  • O nas
  • Podcasty
  • Przepisy i porady
  • Webinary
  • Oferta
  • Najczęściej zadawane pytania
  • Kontakt
  • Szukaj
Szukaj

Podcast: Historia Parmigiano Reggiano

Król włoskich serów może być tylko jeden! Sprawdźcie, dlaczego Parmigiano Reggiano jest tak wyjątkowy i zobaczcie video Emiliano, w którym opowiada o: historii Parmigiano Reggiano, jak i gdzie produkuje się ten niezwykły ser oraz jakie są różnice między Parmigiano Reggiano a Grana Padano.

Udostępnij
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij
Udostępnij
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Zobacz również

Podcast: @zakrecony_wloski x Emiliano

czytaj więcej

Podcast: Beata @italiantaste.pl x Emiliano

czytaj więcej

Podcast: @italia_e_cucina x Emiliano

czytaj więcej

Podcast: Tessa Capponi-Borawska x Emiliano Castagna

czytaj więcej

Pierwszy Sidebar


O Akademii

  • Jak dojechać
  • Kontakt
  • O nas
Ustawienia prywatności

Warsztaty

  • Warsztaty
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies

Przepisy

  • Makarony
  • Dania główne
  • Przystawki
  • Desery
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube

Wszelkie prawa zastrzeżone © Social Kuchnia 2025

↑
Góra