• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego

Włoska Akademia Kulinarna

    • Facebook
    • Instagram
    • TikTok
    • YouTube
  • Warsztaty
  • O nas
  • Podcasty
  • Przepisy i porady
  • Webinary
  • Oferta
  • Najczęściej zadawane pytania
  • Kontakt
  • Szukaj
Szukaj
  • Przepisy
  • Video przepisy
  • Porady

JAK PROŚCIEJ POKROIĆ BOCZEK

Udostępnij
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Krok 1

Umieść boczek/pancettę w zamrażalniku na 15 minut.

Krok 2

Mięso wyjęte z zamrażalnika będzie bardziej twarde i łatwo da się pokroić w cienkie plastry.

Zobacz również

JAK UZYSKAĆ BOGATSZY SMAK MAKARONU

zobacz poradę

JAK IMPROWIZOWAĆ W KUCHNI

zobacz poradę

Serowe kuleczki

zobacz poradę

Jak filetować ryby?

zobacz poradę

Pierwszy Sidebar


O Akademii

  • Jak dojechać
  • Kontakt
  • O nas
Ustawienia prywatności

Warsztaty

  • Warsztaty
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies

Przepisy

  • Makarony
  • Dania główne
  • Przystawki
  • Desery
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube

Wszelkie prawa zastrzeżone © Social Kuchnia 2025

↑
Góra