• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego

Włoska Akademia Kulinarna

    • Facebook
    • Instagram
    • TikTok
    • YouTube
  • Warsztaty
  • O nas
  • Podcasty
  • Przepisy i porady
  • Webinary
  • Oferta
  • Najczęściej zadawane pytania
  • Kontakt
  • Szukaj
Szukaj
  • Przepisy
  • Video przepisy
  • Porady

JAK UGOTOWAĆ ROSÓŁ, KTÓRY NIE MĘTNIEJE

Udostępnij
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Krok 1

Przed procesem gotowania nie krój warzyw na mniejsze kawałki.

Krok 2

Zawsze wrzucaj je w całości, to zapobiegnie wydostawaniu się soków z warzyw, które powodują mętnienie.

Krok 3

Pamiętaj również o gotowaniu na małym ogniu.

Zobacz również

Smażone jajko

zobacz poradę

JAK ZROBIĆ IDEALNE NALEŚNIKI?

zobacz poradę

SZYBKI OBIAD: PIECZONE POMIDORY

zobacz poradę

Jak zrobić zakwas na barszcz?

zobacz poradę

Pierwszy Sidebar


O Akademii

  • Jak dojechać
  • Kontakt
  • O nas
Ustawienia prywatności

Warsztaty

  • Warsztaty
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies

Przepisy

  • Makarony
  • Dania główne
  • Przystawki
  • Desery
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube

Wszelkie prawa zastrzeżone © Social Kuchnia 2025

↑
Góra