Jestem doradcą oraz edukatorem kulinarnym. Od ponad 15 lat zawodowo zajmuję się gotowaniem.
Sztuką kulinarną zainteresowałem się przez przypadek, ale szybko stała się moja ogromną pasją.
Doświadczenie zawodowe zdobywałem w topowych warszawskich restauracjach pod okiem najlepszych szefów kuchni: Wojciecha Modesta Amaro, Dariusza Barańskiego, Michaela Morana, Jacka Grochowiny i Roberta Trzópka.
Podczas pobytu w Londynie pracowałem między innymi dla Gordona Ramsaya. Na swoim koncie mam staże w restauracjach z gwiazdkami Michelin, takich jak: Royal Hospital Road by Gordon Ramsay*** czy chociażby legendarna NOMA**. Przez prawie 4 lata pracowałem jako Private Chef w Ambasadzie Australii.
Na moich warsztatach chciałbym Ci pokazać ten wspaniały, pyszny i pełen różnorodnych smaków kulinarny świat.
Zapraszam do wspólnej przygody!