• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego

Włoska Akademia Kulinarna

  • Kup voucher
  • Zapisy z vouchera
    • Facebook
    • Instagram
    • TikTok
    • YouTube
  • O nas
  • Kursy gotowania
  • Blog
  • Przepisy i porady
  • Video przepisy
  • Oferta
  • FAQ
  • Kontakt
  • Szukaj
Szukaj
  • Kursy gotowania
  • Prowadzący
  • Galeria
  • Regulamin

Webinar: Ocet balsamiczny

Prowadzący: Emiliano Castagna

DATA: 19 listopada 2020 GODZ.: 15:00 - 16:00

Emiliano Castagna zaprasza wszystkich miłośników kuchni włoskiej na bezpłatny webinar: Ocet balsamiczny 19 listopada o godz. 15:00.

Dlaczego ocet balsamiczny jest tak wyjątkowy? Czy to prawda, że może pochodzić tylko z Modeny? Ile lat potrzeba, żeby wyprodukować balsamico?

Odpowiedź na te i inne pytania poznacie już 19 listopada o 15:00. Tego dnia Emiliano zabierze Was w podróż po historii i smakach jedynego i niepowtarzalnego octu balsamicznego.

Żeby wziąć udział w webinarze, kliknijcie w link do wydarzenia na Facebooku.

Zapraszamy!

Udostępnij
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij
Udostępnij
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Pierwszy Sidebar


O Akademii

  • Jak dojechać
  • Kontakt
  • O nas
Ustawienia prywatności

Warsztaty

  • Lista warsztatów
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies

Przepisy

  • Makarony
  • Dania główne
  • Przystawki
  • Desery
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube

Wszelkie prawa zastrzeżone © Social Kuchnia 2023

↑
Góra