Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie ma przyjemność zaprosić na kurs gotowania, który odbędzie się 24 maja 2019, od 19:00 do 23:00 w Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie (Soho Factory,ul. Mińska 25).
Piwo, które zazwyczaj popijamy na spotkaniach z przyjaciółmi, jest nie tylko dobrym trunkiem, ale poprzez swoje zróżnicowanie smakowe może poprawić smak wielu dań. Na warsztatach Beer Party vol. 2, Marco zdradzi Wam jak wykorzystać piwo do gotowania, opowie Wam o tym, czym różnią się poszczególne rodzaje piwa i zainspiruje Was do kuchennego szaleństwa.
Nie wiemy jak Wy, ale patrząc na to menu, nie możemy doczekać się późnowiosennych wieczorów spędzonych z przyjaciółmi!
W przygotowaniu przepysznych potraw pomoże Wam Marco Ghia, piwa dostarczą Inne Beczki, a gotowanie umożliwią Wam intuicyjne sprzęty do zabudowy z najnowszej linii W Collection marki Whirlpool.
Menu:
- Mule gotowane z piwem WITKAC IPA Inne Beczki
- Mix smażonych owoców morza serwowane w papierowych rożkach z piwem PILSNER Inne Beczki
- Carpaccio wołowe o smaku piwa TOPAZ Inne Beczki oprószone różowym pieprzem podawane z chipsami warzywnymi
- Nadziewana cebula pieczona z serem Parmigiano Reggiano i piwem Pomarańczowym Inne Beczki
- Czekoladowe lody z piwem PORTER Inne Beczki