Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool, ma przyjemność zaprosić na warsztaty kulinarne, które odbędą się 8 lipca, od 11:00 do 15:00, w Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie (Soho Factory, ul Mińska 25).
Każdy jako dziecko z pewnością marzył o jedzeniu lodów bez żadnych ograniczeń! Teraz jest to możliwe, ponieważ na naszych warsztatach nauczycie się jak zamienić swój dom w małą fabrykę lodów ☺ Specjalnie na to spotkanie szef Akademii Kulinarnej Whirlpool przygotował klasyczne propozycje z nutką szaleństwa. Nie będzie miejsca na nudne smaki, ale na naprawdę ciekawe i pyszne połączenia!
Jeśli nie próbowaliście jeszcze lodów z dodatkiem sera Parmigiano Reggiano, czy sorbetu pomidorowego z bazylią, zapraszamy na warsztaty do Akademii Kulinarnej Whirlpool! Gwarantujemy, że własnymi domowymi lodami zdobędziecie serce każdego małego łasucha!
O najwyższą jakość produktów zadba BioBazar Soho Factory.
Najwyższej jakości składniki idą w parze z najlepszym sprzętem do zabudowy – oczywiście marki Whirlpool!
Menu:
- Lody z Parmigiano Reggiano z sosem z gorzkiej czekolady
- Lody malinowo rozmarynowe z likierem Grand Marnier
- Sorbet pomidorowy z bazylią
- Lody tiramisu z Campari
- Lody bananowe z białą czekoladą i pistacją