• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego

Włoska Akademia Kulinarna

  • Kup voucher
  • Zapisy z vouchera
    • Facebook
    • Instagram
    • TikTok
    • YouTube
  • O nas
  • Kursy gotowania
  • Blog
  • Przepisy i porady
  • Video przepisy
  • Oferta
  • FAQ
  • Kontakt
  • Szukaj
Szukaj
  • Kursy gotowania
  • Prowadzący
  • Galeria
  • Regulamin

DZIEŃ KOBIET

Prowadzący: Cristina Catese

DATA: 7 marca 2020 GODZ.: 19:00 - 23:00

Cristina Catese, nauczycielka kuchni włoskiej w Akademii Kulinarnej Whirlpool, ma przyjemność zaprosić Was na warsztaty kulinarne, które odbędą się 7 marca 2020 od 19:00 do 23:00 w Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie (Soho Factory, ul. Mińska 25).

Jeśli nie macie jeszcze pomysłu na sobotni wieczór przed Dniem Kobiet, gorąco polecamy spędzić go w naszej Akademii i zacząć świętować już wtedy! Kto wie, może dzięki inspiracjom na włoskie dania według Cristiny, powtórzycie całe menu na wspólnym biesiadowaniu z okazji święta pań? Nasza włoska szefowa kuchni zaplanowała dla Was m.in. naukę komponowania makaronu z owocami morza, przygotowanie ciasta brise, przepyszny deser z nutą wanilii i limoncello. Będzie jak zawsze smacznie, kolorowo, wesoło i przyjemnie. Zabierzcie swoją drugą połówkę, przyjaciółkę, siostrę lub kogoś, z kim miło Wam będzie wziąć udział w warsztatach i bawcie się znakomicie!

Cena od pary – 400zł. W prezencie, każda para otrzyma butelkę Prosecco.

Z uwagi na to, że podczas warsztatu będzie spożywany alkohol, zapraszamy osoby 18+.

Podczas naszych warsztatów serwujemy kawę Illy, herbatę Teekanne, wodę Acqua Panna oraz San Pellegrino i napoje Schweppes

Wieczór dedykowany dniu kobiet umili Wam Cristina, a w gotowaniu pomogą Wam intuicyjne sprzęty do zabudowy z najnowszej linii W Collection marki  Whirlpool. 

Udostępnij14
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Menu:

  • Koktajl Mimosa
  • Mini tarty na bazie brisee’ z serowym kremem, łososiem i jadalnymi kwiatami
  • Tagliatelle z szafranem i krewetkami w brandy
  • Mini involtini cielęce wypełnione Prosciutto i serem Provolone ChNP serwowane z sałatką i vinaigrette malinowym
  • Delikatna tarta mimosa z kremem waniliowym pan di spagna i limoncello
Udostępnij14
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Pierwszy Sidebar


O Akademii

  • Jak dojechać
  • Kontakt
  • O nas
Ustawienia prywatności

Warsztaty

  • Lista warsztatów
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies

Przepisy

  • Makarony
  • Dania główne
  • Przystawki
  • Desery
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube

Wszelkie prawa zastrzeżone © Social Kuchnia 2023

↑
Góra