• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego

Włoska Akademia Kulinarna

  • Kup voucher
  • Zapisy z vouchera
    • Facebook
    • Instagram
    • TikTok
    • YouTube
  • O nas
  • Kursy gotowania
  • Blog
  • Przepisy i porady
  • Video przepisy
  • Oferta
  • FAQ
  • Kontakt
  • Szukaj
Szukaj
  • Kursy gotowania
  • Prowadzący
  • Galeria
  • Regulamin

JESIENNY BRUNCH

Prowadzący: Katarzyna Bukowska

DATA: 10 października 2020 GODZ.: 11:00 - 15:00

Katarzyna Bukowska ma przyjemność zaprosić Was na warsztaty kulinarne, które odbędą się 10 października 2020, od 11:00 do 15:00 w Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie (Soho Factory, ul. Mińska 25).

Spotkania z najbliższymi to sama przyjemność. A gromadzenie przyjaciół i rodziny dookoła wspólnego stołu, suto zastawionego do weekendowego brunchu to wręcz rozkosz. Przy miłej rozmowie i salwach śmiechu próbujemy wytrawnych i słodkich pyszności, nie patrząc na czas i na kalorie… Po wspólnych warsztatach do Waszej kolekcji sprawdzonych przepisów trafi kilka nowych perełek. Wszystkie wykorzystują sezonowe, jesienne warzywa i owoce: jabłka, gruszki, śliwki, dynię, buraczki… Wszystkie pachną kluczowymi jesiennymi przyprawami. Wszystkie smakują obłędnie! Dołączcie do nas, uczcie się i podpatrujcie, a przede wszystkim bawcie się i zajadajcie do woli!

Udostępnij
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Menu:

  • Bruschetta z karmelizowaną gruszką, serem pleśniowym i miodowymi orzechami włoskimi
  • Burgery śniadaniowe z ziołowym omletem, pieczoną dynią i sosem aioli
  • Wytrawne muffinki z pieczoną cebulką i burakiem oraz kremem z sera koziego
  • Drożdżowe zawijasy z jesiennymi owocami, cynamonem i sosem karmelowym
  • Jabłka zapiekane z czekoladowo-orzechową owsianką

Zabierzcie ze sobą swoje pojemniki na żywność! Jeżeli zostanie coś ze wspólnej uczty, będziecie mogli zabrać pyszności do domów.

Podczas naszych warsztatów serwujemy kawę Illy, herbatę Teekanne, wodę Acqua Panna oraz San Pellegrino i napoje Schweppes.

Wyjątkową jesienną ucztę przygotuje Kasia, a w przygotowaniu pomogą Wam intuicyjne sprzęty do zabudowy z najnowszej linii W Collection marki  Whirlpool.

 

WYTYCZNE DOTYCZĄCE UCZESTNICTWA W WARSZTATACH KULINARNYCH:

– obowiązuje dezynfekcja rąk płynem znajdującym się przy wejściu do Akademii. Płyny do dezynfekcji rąk znajdą Państwo również w toaletach i przy stanowiskach pracy;

– przed wejściem do Akademii mierzona jest temperatura. Osoby u których temperatura przewyższy 37,5 st C proszone są o powrót do domu;

– podczas warsztatów uczestnicy dzieleni są na małe grupy;

– podczas warsztatów obowiązuje nakaz noszenia maseczek ochronnych.

DODATKOWO:

Jeżeli przed warsztatami wystąpią u Państwa następujące objawy: kaszel, katar, ból gardła lub podwyższona temperatura – prosimy o pozostanie w domu i kontakt mailowy.

Informujemy, iż po każdych warsztatach przeprowadzana jest dezynfekcja naszej Akademii.

Udostępnij
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Pierwszy Sidebar


O Akademii

  • Jak dojechać
  • Kontakt
  • O nas
Ustawienia prywatności

Warsztaty

  • Lista warsztatów
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies

Przepisy

  • Makarony
  • Dania główne
  • Przystawki
  • Desery
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube

Wszelkie prawa zastrzeżone © Social Kuchnia 2023

↑
Góra