• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego

Włoska Akademia Kulinarna

  • Kup voucher
  • Zapisy z vouchera
    • Facebook
    • Instagram
    • TikTok
    • YouTube
  • O nas
  • Kursy gotowania
  • Blog
  • Przepisy i porady
  • Video przepisy
  • Oferta
  • FAQ
  • Kontakt
  • Szukaj
Szukaj
  • Kursy gotowania
  • Prowadzący
  • Galeria
  • Regulamin

KASZE I BIKINI

DATA: 23 czerwca 2018 GODZ.: 11 - 15

Michał Toczyłowski, kucharz Akademii Kulinarnej Whirlpool oraz magazyn „Kuchnia”, mają przyjemność zaprosić na kurs gotowania, który odbędzie się 23 czerwca 2018, od 11:00 do 15:00, w Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie (Soho Factory, ul Mińska 25).

Sezon bikini rozpoczęty! W związku z tym magazyn “Kuchnia” razem z Michałem Toczyłowskim przygotowali warsztaty, które dedykują wszystkim dbającym o wygląd i dobre samopoczucie! Tym razem to kasza występuje w roli głównej, można pomyśleć, że to przecież nudny temat – nic bardziej mylnego! Kaszę można wykorzystać na wiele sposobów, a przy tym cieszyć się jej dobroczynnym wpływem na zdrowie. Michał pokaże Wam jak wyczarować z niej prawdziwe cuda, zarówno na słodko, jak i słono. Do dań wykorzystacie różne rodzaje kasz, takie jak kaszę gryczaną, owsianą, jęczmienną, czy jaglaną a przygotujecie z nich między innymi stir fry z krewetkami, koktajl z malinami, czy congee z grzybami i jajkiem.

Będzie smacznie i zdrowo!

Dobrą zabawę oraz pyszne dania gwarantują magazyn „Kuchnia” i Michał Toczyłowski. Nowoczesne zaplecze kuchenne z niezawodnymi sprzętami do zabudowy zapewnia marka Whirlpool, a profesjonalne miksery, blendery i malaksery – marka KitchenAid.

Do gotowania będziemy wykorzystywać najwyższej jakości oliwę z oliwek Monini oraz produkty marki Barilla. O naturalną wodę źródlaną dla uczestników zadba Sanpellegrino, a orzeźwiające napoje dostarczy Schweppes. Wyśmienitą włoską kawę zaserwuje marka Illy.

Udostępnij38
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Menu:

  • Gryczanka na mleku migdałowym z masłem z nerkowców i świeżymi owocami
  • Congee z kaszy owsianej z grzybami i jajkiem 6 minutowym
  • Rozgrzewający Dahl z kaszy jęczmiennej perłowej
  • Stir fry z kaszy owsianej z krewetkami
  • Koktajl Jaglany na maślance z malinami
Udostępnij38
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Pierwszy Sidebar


O Akademii

  • Jak dojechać
  • Kontakt
  • O nas
Ustawienia prywatności

Warsztaty

  • Lista warsztatów
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies

Przepisy

  • Makarony
  • Dania główne
  • Przystawki
  • Desery
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube

Wszelkie prawa zastrzeżone © Social Kuchnia 2023

↑
Góra