• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego

Włoska Akademia Kulinarna

  • Kup voucher
  • Zapisy z vouchera
    • Facebook
    • Instagram
    • TikTok
    • YouTube
  • O nas
  • Kursy gotowania
  • Blog
  • Przepisy i porady
  • Video przepisy
  • Oferta
  • FAQ
  • Kontakt
  • Szukaj
Szukaj
  • Kursy gotowania
  • Prowadzący
  • Galeria
  • Regulamin

KUCHNIA POLSKA Z POMYSŁEM VOL.2

DATA: 29 czerwca 2019 GODZ.: 19:00 - 23:00

Paweł Biskupski, szef kuchni ma przyjemność zaprosić na kurs gotowania, który odbędzie się 29 czerwca maja 2019, od 19:00 do 23:00 w Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie (Soho Factory,ul. Mińska 25).

Po raz kolejny zapraszamy na warsztat z Pawłem, który zabierze Was w kulinarną podróż, prezentując dawne smaki w połączeniu z prostymi produktami, wplatając wielokulturowość i wykorzystując ją w niekonwencjonalny sposób. Skupimy się na prostych produktach, wykorzystamy ich potencjał balansując smakami oraz pomysłem na obróbkę termiczną. Poznacie jak efektownie i ciekawie przedstawić nasze potrawy na nietuzinkowych talerzach, które na co dzień wykorzystuję w swojej kuchni restauracyjnej oraz warsztatach kulinarnych z profesjonalistami. Będziecie mieli szansę pobudzić wyobraźnię bo tylko ona nas ogranicza w tworzeniu nowych przepisów na potrawy i sposobie ich podania naszym bliskim, czy gościom. Przybywajcie!

Weźcie ze sobą własne pojemniki na żywność – jeśli coś zostanie ze wspólnej uczty, będziecie mogli zabrać smakołyki do domów.

Aspekty polskiej kuchni przedstawi Wam Paweł Biskupski, a gotowanie umożliwią intuicyjne sprzęty do zabudowy z najnowszej linii W Collection marki  Whirlpool.

 

Udostępnij
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Menu:

  • Pierogi z selera nadziewane białą kiełbasą z tymiankiem i emulsją maślaną ze szparagami
  • Chłodnik ogórkowo - limonkowy z miętą
  • Filet z kaczki w sosie porzeczkowym z polentą z kaszy krakowskiej oraz medalionami z buraka
  • Filet z dorsza podany na owocowym sosie z dzikim ryżem i zielonym groszkiem
  • Galaretka z cydru z pieczonym jabłkiem i śmietaną buraczaną
Udostępnij
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Pierwszy Sidebar


O Akademii

  • Jak dojechać
  • Kontakt
  • O nas
Ustawienia prywatności

Warsztaty

  • Lista warsztatów
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies

Przepisy

  • Makarony
  • Dania główne
  • Przystawki
  • Desery
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube

Wszelkie prawa zastrzeżone © Social Kuchnia 2023

↑
Góra