• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego

Włoska Akademia Kulinarna

  • Kup voucher
  • Zapisy z vouchera
    • Facebook
    • Instagram
    • TikTok
    • YouTube
  • O nas
  • Kursy gotowania
  • Blog
  • Przepisy i porady
  • Video przepisy
  • Oferta
  • FAQ
  • Kontakt
  • Szukaj
Szukaj
  • Kursy gotowania
  • Prowadzący
  • Galeria
  • Regulamin

Kuchnia na szpilkach. Rozmowa z dietetykiem

Prowadzący: Cristina Catese

DATA: 27 października 2017 GODZ.: 19:00 - 23:00

“Kuchnia na szpilkach” to wyjątkowy cykl warsztatów, dedykowany wyłącznie kobietom. Zabierz przyjaciółkę, córkę, mamę lub sąsiadkę i przyjdź do Akademii Kulinarnej Whirlpool, by przy kuchennym stole porozmawiać o tym, co dla kobiet najważniejsze.

Uwaga! Płacisz 195 zł za dwie osoby! Po dokonaniu płatności prosimy o przesłanie danych o drugiej uczestniczce na: info@akademiakulinarnawhirlpool.pl

Cristina Catese nauczycielka kuchni włoskiej w Akademii Kulinarnej Whirlpool, oraz Katarzyna Biłous – dietetyk kliniczny i trener żywienia, zapraszają wszystkie kobiety na te wyjątkowe warsztaty, które odbędą się 27 października 2017, od 19:00 do 23:00, w Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie (Soho Factory ul Mińska 25).

Nasze prowadzące odkryją przed Wami sekrety prawidłowej i zbilansowanej diety. Jeśli uprawiacie sport lub chcecie zacząć prowadzić aktywny tryb życia, ale nie wiecie jak poradzić sobie z tematem posiłków, suplementacji, czy chociażby nawadniania, ten kurs jest solidną porcją wiedzy. Z dietetykiem porozmawiacie o dietach typu “cud”, strategiach żywieniowych oraz jak odróżnić produkty uznawane jako „zdrowe” i fit, od tych które powinny znaleźć się w diecie osób aktywnych. Z Cristiną przygotujecie zbilansowane posiłki, dostosowane do aktywnego trybu życia, będziecie wiedziały jak łączyć produkty, a także jak łatwo przygotować dania na kolejne dni.

Specjalistki dopilnują, by każda z uczestniczek kursu wyszła z dużą porcją wiedzy i uśmiechem na twarzy. Dzięki sprzętowi marki Whirlpool wyposażonemu w technologię 6. Zmysł plan ten spełni się w 100 %.

 

Udostępnij1K
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Menu:

  • Przystawka po treningu: Sushi z cukinii, z serkiem Philadelphia lub wędzonym łososiem i ogórkiem
  • Przystawka po treningu: Grillowany melon z prażonymi płatkami migdałów
  • Danie przed treningiem: Makaron penne z czerwonym pesto
  • Danie po treningu: Sałatka z quinoa z jajkiem, grillowaną papryką, czarnymi oliwkami i tuńczykiem
  • Danie główne: Grillowana dorada z cytryną i rozmarynem + grillowana cukinia z dressingiem citronette i rozmarynem.
  • Danie główne: Sałatka z kurczakiem, roszponką i sosem musztardowym vinaigrette
  • Deser: Sorbet cytrynowy z cynamonem
  • Deser: Lody truskawkowe z cytryną
Udostępnij1K
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Pierwszy Sidebar


O Akademii

  • Jak dojechać
  • Kontakt
  • O nas
Ustawienia prywatności

Warsztaty

  • Lista warsztatów
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies

Przepisy

  • Makarony
  • Dania główne
  • Przystawki
  • Desery
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube

Wszelkie prawa zastrzeżone © Social Kuchnia 2023

↑
Góra