• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego

Włoska Akademia Kulinarna

  • Kup voucher
  • Zapisy z vouchera
    • Facebook
    • Instagram
    • TikTok
    • YouTube
  • O nas
  • Kursy gotowania
  • Blog
  • Przepisy i porady
  • Video przepisy
  • Oferta
  • FAQ
  • Kontakt
  • Szukaj
Szukaj
  • Kursy gotowania
  • Prowadzący
  • Galeria
  • Regulamin

Kuchnia na szpilkach. Rozmowy z seksuologiem

Prowadzący: Cristina Catese

DATA: 6 października 2017 GODZ.: 19 - 23

“Kuchnia na szpilkach” to wyjątkowy cykl warsztatów, dedykowany wyłącznie kobietom. Zabierz przyjaciółkę, córkę, mamę lub sąsiadkę i przyjdź do Akademii Kulinarnej Whirlpool, by przy kuchennym stole porozmawiać o tym, co dla kobiet najważniejsze.

Cristina Catese nauczycielka kuchni włoskiej w Akademii Kulinarnej Whirlpool, oraz Agata Loewe – seksuolog – zapraszają wszystkie kobiety na te wyjątkowe warsztaty, które odbędą się 6 października 2017, od 19:00 do 23:00, w Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie (Soho Factory ul Mińska 25).

Cykl otwiera kurs kulinarny prowadzony przez Cristinę Catese, która z prawdziwą włoską fantazją zaprezentuje uczestniczkom menu pełne afrodyzjaków. Temperamentna Włoszka pokaże jak podnieść temperaturę w kuchni.

To wyjątkowe spotkanie, podczas którego dowiecie się jak przygotować pobudzające zmysły afrodyzjaki, będzie świetną okazją do porozmawiania o randkach XXI wieku, podzielenia się swoimi doświadczeniami, przekonaniami czy lękami. Podczas wspólnej kolacji Agata Loewe, założycielka Instytutu Pozytywnej Seksualności,  porozmawia z uczestniczkami o tym, dlaczego tak łatwo jest trafić przez żołądek do serca. Celem warsztatów jest wymiana doświadczeń, dobrych praktyk, konstruktywnych krytyk i sieciowego savoir-vivre’u. A wszystko w atmosferze rozmowy z przyjaciółką przy kuchennym stole.

Agata Loewe zapewni solidną porcję wiedzy, a zmysłowe gotowanie ułatwi Cristinie Catese 6. Zmysł w sprzętach marki Whirlpool.

Udostępnij2K
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij10

Menu:

  • Małże św. Jakuba z prażonymi migdałami
  • Ostrygi
  • Krem z awokado i ogórka z limonką
  • Risotto Black Vennere z małżami, krewetkami w koniaku, kolendrą i chili
  • Tartar z łososia z imbirowym vinegret
  • Ośmiornice baby z pikantnym sosem pomidorowym
  • Czekoladowe ciasto z gruszkami i chili
  • Carpaccio z ananasa z karmelem
  • Panna Cotta z coulis malinowym
Udostępnij2K
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij10

Pierwszy Sidebar


O Akademii

  • Jak dojechać
  • Kontakt
  • O nas
Ustawienia prywatności

Warsztaty

  • Lista warsztatów
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies

Przepisy

  • Makarony
  • Dania główne
  • Przystawki
  • Desery
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube

Wszelkie prawa zastrzeżone © Social Kuchnia 2023

↑
Góra