• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego

Włoska Akademia Kulinarna

  • Kup voucher
  • Zapisy z vouchera
    • Facebook
    • Instagram
    • TikTok
    • YouTube
  • O nas
  • Kursy gotowania
  • Blog
  • Przepisy i porady
  • Video przepisy
  • Oferta
  • FAQ
  • Kontakt
  • Szukaj
Szukaj
  • Kursy gotowania
  • Prowadzący
  • Galeria
  • Regulamin

KURS GOTOWANIA: SZTUKA MIĘSA Z GRILLA

Prowadzący: Cristina Catese

DATA: 23 kwietnia 2021 GODZ.: 19:00 - 23:00

KURS GOTOWANIA: SZTUKA MIĘSA odbędzie się 23 kwietnia w godzinach 19:00 – 23:00 we Włoskiej Akademii Kulinarnej w Warszawie (Soho Factory, ul. Mińska 25).

Lubicie grillować? Świetnie się składa, gdyż na kursie gotowania Sztuka Mięsa będziecie mieć wyjątkową okazję rozpoczęcia najwspanialszego sezonu jakim jest sezon na grilla!

Jeżeli tak jak my, jesteście zdecydowanymi mięsożercami to zapraszamy Was na wyjątkowy kurs gotowania! Będziecie mieć wspaniałą okazję przygotowanie dań z różnych kawałków wieprzowiny prosto z Goodvalley – duńskiej firmy z wieloletnią tradycją, która znana jest z nowoczesnej produkcji “od farmy do stołu”. Goodvalley to lider w produkcji zdrowego i ekologicznego mięsa. Zakład słynie z “samowystarczalności”. Podczas hodowli bazuje na własnych paszach oraz co ważne i wyjątkowe, nie produkuje dodatkowego, szkodliwego dla atmosfery dwutlenku węgla. Wieprzowina z Goodvalley nie zawiera GMO ani antybiotyków oraz była wyprodukowana z pełnym poszanowaniem dobrostanu zwierząt i środowiska naturalnego.

Jesteście ciekawi na czym polega fenomen dobrej jakości wieprzowiny?

Chcecie spróbować delikatnej karkówki bez kości i kruchego, soczystego tomahawk wieprzowego?

Zabierzcie swoich przyjaciół i spotkajmy się razem na wspólnym grillowaniu!

 

Jeżeli nie mięliście jeszcze okazji gotować razem z nami, sprawdźcie jak bawiliśmy się na innych kursach gotowania!

Tutaj kupicie online najlepsze Steki!

Udostępnij
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Menu:

  • Grillowana karkówka podana z mieszanką sałat, sosem winegret
  • Grillowany schab bez kości z ziołami i puree z kalafiora
  • Grillowany tomahawk wieprzowy z pieczonymi pieczarkami portobello
  • Grillowane polędwiczki wieprzowe w marynacie musztardowej z sałatą z selera
  • Grillowany boczek z karmelizowaną czerwoną cebulą

Sprawdź nasz kanał na You Tube > TUTAJ

Zabierzcie ze sobą swoje pojemniki na żywność! Jeżeli zostanie coś ze wspólnej uczty, będziecie mogli zabrać pyszności do domów.

Podczas naszych warsztatów serwujemy kawę Illy, herbatę Teekanne, wodę Acqua Panna oraz San Pellegrino i napoje Schweppes.

Pełne smaku grillowane dania przyrządzicie pod okiem Cristiny, najwyższej jakości produkty dostarczą Smaki Premium, a w grillowaniu pomogą Wam najlepsze grille Optigrill od marki Tefal.

Udostępnij
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Pierwszy Sidebar


O Akademii

  • Jak dojechać
  • Kontakt
  • O nas
Ustawienia prywatności

Warsztaty

  • Lista warsztatów
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies

Przepisy

  • Makarony
  • Dania główne
  • Przystawki
  • Desery
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube

Wszelkie prawa zastrzeżone © Social Kuchnia 2023

↑
Góra