KURS GOTOWANIA: SZTUKA MIĘSA odbędzie się 23 kwietnia w godzinach 19:00 – 23:00 we Włoskiej Akademii Kulinarnej w Warszawie (Soho Factory, ul. Mińska 25).
Lubicie grillować? Świetnie się składa, gdyż na kursie gotowania Sztuka Mięsa będziecie mieć wyjątkową okazję rozpoczęcia najwspanialszego sezonu jakim jest sezon na grilla!
Jeżeli tak jak my, jesteście zdecydowanymi mięsożercami to zapraszamy Was na wyjątkowy kurs gotowania! Będziecie mieć wspaniałą okazję przygotowanie dań z różnych kawałków wieprzowiny prosto z Goodvalley – duńskiej firmy z wieloletnią tradycją, która znana jest z nowoczesnej produkcji “od farmy do stołu”. Goodvalley to lider w produkcji zdrowego i ekologicznego mięsa. Zakład słynie z “samowystarczalności”. Podczas hodowli bazuje na własnych paszach oraz co ważne i wyjątkowe, nie produkuje dodatkowego, szkodliwego dla atmosfery dwutlenku węgla. Wieprzowina z Goodvalley nie zawiera GMO ani antybiotyków oraz była wyprodukowana z pełnym poszanowaniem dobrostanu zwierząt i środowiska naturalnego.
Jesteście ciekawi na czym polega fenomen dobrej jakości wieprzowiny?
Chcecie spróbować delikatnej karkówki bez kości i kruchego, soczystego tomahawk wieprzowego?
Zabierzcie swoich przyjaciół i spotkajmy się razem na wspólnym grillowaniu!
Jeżeli nie mięliście jeszcze okazji gotować razem z nami, sprawdźcie jak bawiliśmy się na innych kursach gotowania!
Tutaj kupicie online najlepsze Steki!
Menu:
- Grillowana karkówka podana z mieszanką sałat, sosem winegret
- Grillowany schab bez kości z ziołami i puree z kalafiora
- Grillowany tomahawk wieprzowy z pieczonymi pieczarkami portobello
- Grillowane polędwiczki wieprzowe w marynacie musztardowej z sałatą z selera
- Grillowany boczek z karmelizowaną czerwoną cebulą
Sprawdź nasz kanał na You Tube > TUTAJ
Zabierzcie ze sobą swoje pojemniki na żywność! Jeżeli zostanie coś ze wspólnej uczty, będziecie mogli zabrać pyszności do domów.