• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego

Włoska Akademia Kulinarna

  • Kup voucher
  • Zapisy z vouchera
    • Facebook
    • Instagram
    • TikTok
    • YouTube
  • O nas
  • Kursy gotowania
  • Blog
  • Przepisy i porady
  • Video przepisy
  • Oferta
  • FAQ
  • Kontakt
  • Szukaj
Szukaj
  • Kursy gotowania
  • Prowadzący
  • Galeria
  • Regulamin

MORSKIE SMAKI

Prowadzący: Cristina Catese

DATA: 6 grudnia 2019 GODZ.: 19:00 - 23:00

Cristina Catese, nauczycielka kuchni włoskiej w Akademii Kulinarnej Whirlpool, ma przyjemność zaprosić Was na warsztaty kulinarne, które odbędą się 6 grudnia 2019, od 19:00 do 23:00 w Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie (Soho Factory, ul. Mińska 25).

Wyjątkowe dania z owoców morza

Cykl warsztatów z gotowania owoców morza cieszy się u nas szczególnym powodzeniem. Szczególnie, kiedy jesienią i zimą potrzebujemy więcej pełnowartościowego białka, cennych składników mineralnych i pysznych dań, dbamy o to, by je często przyrządzać. Dbamy także o Was i dlatego kończąc tegoroczny sezon warsztatów, organizujemy nasze kultowe spotkanie – morskie smaki.

Owoce morza po włosku

Niesłabnąca popularność darów natury w postaci krewetek, małży i dorodnych okazów halibuta u nas w Akademii zyska jeszcze większy walor, jeśli przybędziecie na warsztat. Te owoce morza połączymy z aromatycznymi ziołami, pięknymi kolorami i w ciekawy sposób. Jak zawsze mamy nadzieję, że wyjdziecie od nas najedzeni, zadowoleni, zainspirowani i jeszcze nie raz do nas wrócicie.

Dania z owoców morza przygotujecie z pomocą Cristiny, a w gotowaniu pomogą Wam intuicyjne sprzęty do zabudowy z najnowszej linii W Collection marki  Whirlpool.

Udostępnij3
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Menu:

  • Grzanka z beszamelem, wędzoną makrelą oraz kremem ziemniaczanym z tymiankiem
  • Tatar z łososia z kremem z awokado, pomidorkami, natką pietruszki z pikantną nutą
  • Krem dyniowy z krewetkami oraz paluszkami grissini z czarnuszką
  • Gnocchi z małżami, zielonym pesto i konfitowanymi pomidorkami z oregano
  • Halibut serwowany na gładkim kremie z topinamburu z oliwą rozmarynową
Udostępnij3
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Pierwszy Sidebar


O Akademii

  • Jak dojechać
  • Kontakt
  • O nas
Ustawienia prywatności

Warsztaty

  • Lista warsztatów
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies

Przepisy

  • Makarony
  • Dania główne
  • Przystawki
  • Desery
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube

Wszelkie prawa zastrzeżone © Social Kuchnia 2023

↑
Góra