• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego

Włoska Akademia Kulinarna

  • Kup voucher
  • Zapisy z vouchera
    • Facebook
    • Instagram
    • TikTok
    • YouTube
  • O nas
  • Kursy gotowania
  • Blog
  • Przepisy i porady
  • Video przepisy
  • Oferta
  • FAQ
  • Kontakt
  • Szukaj
Szukaj
  • Kursy gotowania
  • Prowadzący
  • Galeria
  • Regulamin

OBIAD W JEDEN WIECZÓR NA CAŁY TYDZIEŃ

Prowadzący: Katarzyna Bukowska

DATA: 10 maja 2019 GODZ.: 19:00 - 23:00

Katarzyna Bukowska, ma przyjemność zaprosić na warsztaty kulinarne, które odbędą się 10 maja 2019, od 19:00 do 23:00, w Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie (Soho Factory, ul. Mińska 25).

Gotowanie w domu, wspólna praca nad przygotowaniem jedzenia, przesycanie wszystkich dań zdrowymi warzywami, planowanie jadłospisu z wyprzedzeniem, by ograniczyć marnowanie żywności – to obecnie gorące trendy w kuchni. To świetna wiadomość po latach zachłyśnięcia fast foodem, jedzeniem instant i bezmyślnym konsumpcjonizmem. W ten piękny majowy wieczór zanurzymy się w domowym gotowaniu i przygotujemy dania kolorowe, zdrowe i niewiarygodnie pyszne. Planując do przodu możemy przewidzieć, jak dużo poszczególnych grup składników znajdzie się w naszej diecie, możemy lepiej zgrać się z zaleceniami żywieniowymi i mądrzej robić zakupy. Dzięki temu jemy różnorodnie i ciekawie, nie wspominając już o bogactwie mikro i makro elementów, które dzięki temu czerpiemy. Wszystkie dania możemy wstępnie przygotować nawet w poprzedzający weekend, a po pracy zająć się jedynie dokończeniem tego, co zaplanowaliśmy. Aha, pozostaje jeszcze dużo miejsca na cieszenie się pysznym i zdrowym, domowym posiłkiem.

Ciekawe pomysły na ekonomiczne gotowanie zagwarantuje Wam Kasia Bukowska, a przyrządzenie potraw umożliwią Wam sprzęty z najnowszej linii W Collection marki  Whirlpool.

Udostępnij
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Menu:

  • Poniedziałek – Kopytka buraczane z pesto z pietruszki i rukoli posypane pistacjami
  • Wtorek – Chow main z chrupiącymi warzywami i kurczakiem
  • Środa – Wegetariańskie burgery z domowymi bułeczkami i pieczonymi batatami
  • Czwartek – Lekko cytrynowa zupa z pulpecikami i zieleniną
  • Piątek – Rybne tacos z chrupiącą surówką i zielonym sosem
Udostępnij
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Pierwszy Sidebar


O Akademii

  • Jak dojechać
  • Kontakt
  • O nas
Ustawienia prywatności

Warsztaty

  • Lista warsztatów
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies

Przepisy

  • Makarony
  • Dania główne
  • Przystawki
  • Desery
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube

Wszelkie prawa zastrzeżone © Social Kuchnia 2023

↑
Góra