• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego

Włoska Akademia Kulinarna

  • Kup voucher
  • Zapisy z vouchera
    • Facebook
    • Instagram
    • TikTok
    • YouTube
  • O nas
  • Kursy gotowania
  • Blog
  • Przepisy i porady
  • Video przepisy
  • Oferta
  • FAQ
  • Kontakt
  • Szukaj
Szukaj
  • Kursy gotowania
  • Prowadzący
  • Galeria
  • Regulamin

OBIAD NA NIEDZIELĘ

Prowadzący: Katarzyna Bukowska

DATA: 16 marca 2019 GODZ.: 19:00 - 23:00

Katarzyna Bukowska, pasjonatka dobrego gotowania, ma przyjemność zaprosić na warsztaty kulinarne, które odbędą się 16 marca 2019, od 19:00 do 23:00 w Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie (Soho Factory, ul. Mińska 25).

Niedzielny obiad powinien być zupełnie inny, niż ten w tygodniu. To prawdziwa celebracja – więzi rodzinnych, przyjemnie spędzonego czasu, dobrego gotowania i jedzenia podawanego z miłością. Podczas warsztatu zaprosimy Was do kuchni i pokażemy, że leniwy, niedzielny obiad daje Wam nieskończone możliwości. Możecie zgromadzić się przy jednym stole i w tym samym czasie toczyć delikatne klopsiki i głębokie dyskusje. Albo wstawić do pieca kurczaka z masą przypraw, nalać kieliszek wina, czytać książki i czuć, jak z każdą chwilą dom napełnia się aromatami sygnalizującymi, że obiad już blisko. W niedzielę gotowanie może być bardziej powolne, zrelaksowane, a zarazem staranniejsze i bardziej dopracowane smakowo. Będziemy rozpieszczać nasze podniebienia, nie zapominając oczywiście o zdrowiu – wszędzie znajdzie się miejsce dla kolorowych i smakowitych warzyw i owoców.

Pomysły na niedzielne obiady przekaże Wam Katarzyna Bukowska,  a gotowanie umożliwią innowacyjne oraz intuicyjne sprzęty do zabudowy z najnowszej linii W Collection marki Whirlpool.

Udostępnij30
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Menu:

  • Zupa z kukurydzy i grillowanej papryki z chipsami marchewkowymi i oliwą pietruszkową
  • Zdrowe i delikatne pulpeciki w szybkim sosie pomidorowym
  • Kurczak pieczony w mlecznym sosie z glazurowanymi marchewkami
  • Łosoś zapiekany pod pomarańczową kruszonką z cytrusowymi brokułami
  • Cobbler jabłkowo-jeżynowy z mascarpone
Udostępnij30
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Pierwszy Sidebar


O Akademii

  • Jak dojechać
  • Kontakt
  • O nas
Ustawienia prywatności

Warsztaty

  • Lista warsztatów
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies

Przepisy

  • Makarony
  • Dania główne
  • Przystawki
  • Desery
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube

Wszelkie prawa zastrzeżone © Social Kuchnia 2023

↑
Góra