Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie, ma przyjemność zaprosić Was na kurs gotowania, który odbędzie się 23 lutego, od 19:00 do 23:00, w Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie (Soho Factory, ul. Mińska 25).
Podczas tego wyjątkowego spotkania Marco Ghia nauczy Was jak przygotować ciasto na focaccie oraz na pizzę. Te smakowite włoskie placki zrobicie razem z różnymi dodatkami, a Marco pokaże Wam jak je piec, aby za każdym razem Wasza domowa pizza i focaccia były równie pyszne, jak we włoskiej Trattorii. Najlepsze jakościowo dodatki, trochę włoskiego temperamentu, miłość do gotowania i prawdziwa włoska uczta gotowa!
Szef Akademii Kulinarnej Whirlpool dopilnuje, by każdy z uczestników kursu wyszedł z wielkim uśmiechem na twarzy. Dzięki sprzętowi do zabudowy marki Whirlpool ten plan powiedzie się na 100%.
Menu:
- Focaccia z mąki gryczanej
- Focaccia z mortadelą i włoskim warzywem - Cime di Rapa
- Pizza z radicchio,gorgonzolą, gruszkami i orzechami
- Focaccia z gotowaną wołowiną
- Pizza 4 sery