• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego

Włoska Akademia Kulinarna

  • Kup voucher
  • Zapisy z vouchera
    • Facebook
    • Instagram
    • TikTok
    • YouTube
  • O nas
  • Kursy gotowania
  • Blog
  • Przepisy i porady
  • Video przepisy
  • Oferta
  • FAQ
  • Kontakt
  • Szukaj
Szukaj
  • Kursy gotowania
  • Prowadzący
  • Galeria
  • Regulamin

PIZZA i FOCACCIA DLA KONESERA

Prowadzący: Marco Ghia

DATA: 23 lutego 2018 GODZ.: 19 - 23

Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie, ma przyjemność zaprosić Was na kurs gotowania, który odbędzie się 23 lutego, od 19:00 do 23:00, w Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie (Soho Factory, ul. Mińska 25).

Podczas tego wyjątkowego spotkania Marco  Ghia nauczy Was jak przygotować ciasto na focaccie oraz na pizzę. Te smakowite włoskie placki zrobicie razem z różnymi dodatkami, a Marco pokaże Wam jak je piec, aby za każdym razem Wasza domowa pizza i focaccia były równie pyszne, jak we włoskiej Trattorii. Najlepsze jakościowo dodatki, trochę włoskiego temperamentu, miłość do gotowania i prawdziwa włoska uczta gotowa!

 

Szef Akademii Kulinarnej Whirlpool dopilnuje, by każdy z uczestników kursu wyszedł z wielkim uśmiechem na twarzy. Dzięki sprzętowi do zabudowy marki Whirlpool ten plan powiedzie się na 100%.

Udostępnij15
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij2

Menu:

  • Focaccia z mąki gryczanej
  • Focaccia z mortadelą i włoskim warzywem - Cime di Rapa
  • Pizza z radicchio,gorgonzolą, gruszkami i orzechami
  • Focaccia z gotowaną wołowiną
  • Pizza 4 sery
Udostępnij15
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij2

Pierwszy Sidebar


O Akademii

  • Jak dojechać
  • Kontakt
  • O nas
Ustawienia prywatności

Warsztaty

  • Lista warsztatów
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies

Przepisy

  • Makarony
  • Dania główne
  • Przystawki
  • Desery
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube

Wszelkie prawa zastrzeżone © Social Kuchnia 2023

↑
Góra