• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego

Włoska Akademia Kulinarna

  • Kup voucher
  • Zapisy z vouchera
    • Facebook
    • Instagram
    • TikTok
    • YouTube
  • O nas
  • Kursy gotowania
  • Blog
  • Przepisy i porady
  • Video przepisy
  • Oferta
  • FAQ
  • Kontakt
  • Szukaj
Szukaj
  • Kursy gotowania
  • Prowadzący
  • Galeria
  • Regulamin

ŚWIĄTECZNE APERITIVO Z MARTINI

Prowadzący: Marco Ghia

DATA: 1 grudnia 2018 GODZ.: 19:00 - 23:00

Marco Ghia, szef kuchni kuchni w Akademii Kulinarnej Whirlpool ma przyjemność zaprosić na warsztaty kulinarne, które odbędą się 1 grudnia 2018 od 19:00 do 23:00 w Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie (Soho Factory, ul Mińska 25).

Chcecie miło zrelaksować się w czasie przedświątecznej gorączki? Wieczór spędzony na warsztatach w naszej Akademii zdecydowanie Wam to umożliwi! Przekąski do serwowania koktajli, drinki przygotowywane pod czujnym okiem Marco, a także pozostałe kulinarne niespodzianki czekają na Was podczas tego wyjątkowego spotkania.

Włoska polenta, pistacje, migdały i łosoś to składniki do specjalności o nazwie croquttes. Co to jest panzerotti i jak je zrobić, dowiecie się na miejscu, a na samą myśl o sałatce z mulami i ziemniakami zapewne nie tylko Wy robicie się już głodni… O tym, jakie koktajle Marco zaproponował do poszczególnych dań dowiecie się z naszego menu.

W czasie warsztatu trunki zapewni Martini, a innowacyjne oraz intuicyjne sprzęty do zabudowy z najnowszej linii W Collection – marka Whirlpool.

Pamiętajcie o zabraniu pojemników na żywność. Jeżeli coś zostanie ze wspólnej biesiady, będziecie mogli wziąć jedzenie do domu i poczęstować swoich bliskich pysznościami przygotowanymi w naszej Akademii!

Ze względu na serwowany alkohol, warsztat dedykowany jest dla osób pełnoletnich.

Udostępnij48
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Menu:

  • KOKTAJLE PRZYGOTOWYWANE PODCZAS WARSZTATÓW:
  • Bellini z Martini
  • Negroni by Martini
  • Martini Rosato Spritz
  • Martini Tonic Rosso
  • Martini Extra Dry ze Schwepps Bitter Lemon
  • PRZEKĄSKI SERWOWANE DO KOKTAJLI:
  • Łososiowe croquettes
  • Sałatka z muli i ziemniaków
  • Bruschetta z pomidorowym konfit, tuńczykiem i świeżą bazylią
  • Roladki z szynki parmeńskiej wypełnione ziołową pastą z Ricotty
  • Pieczone Panzerotti z makrelą w salsie BBQ
  • Tatar z łososia w roladkach cukiniowych
Udostępnij48
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Pierwszy Sidebar


O Akademii

  • Jak dojechać
  • Kontakt
  • O nas
Ustawienia prywatności

Warsztaty

  • Lista warsztatów
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies

Przepisy

  • Makarony
  • Dania główne
  • Przystawki
  • Desery
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube

Wszelkie prawa zastrzeżone © Social Kuchnia 2023

↑
Góra