• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego

Włoska Akademia Kulinarna

  • Kup voucher
  • Zapisy z vouchera
    • Facebook
    • Instagram
    • TikTok
    • YouTube
  • O nas
  • Kursy gotowania
  • Blog
  • Przepisy i porady
  • Video przepisy
  • Oferta
  • FAQ
  • Kontakt
  • Szukaj
Szukaj
  • Kursy gotowania
  • Prowadzący
  • Galeria
  • Regulamin

SZYKUJEMY SIĘ NA PLAŻĘ

Prowadzący: Cristina Catese

DATA: 5 kwietnia 2019 GODZ.: 19:00 - 23:00

Cristina Catese, nauczycielka kuchni włoskiej w Akademii Kulinarnej Whirlpool, ma przyjemność zaprosić na warsztaty kulinarne, które odbędą się 5 kwietnia 2019, od 19:00 do 23:00, w Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie (Soho Factory, ul. Mińska 25).

Wraz z Cristiną, rozważania i porady będzie Wam przekazywać Milena Nosek – dietetyk.

Kwiecień za pasem, a za nim się obejrzymy, będzie lato i wakacje. Macie zapewne różne pomysły do ich świętowania, czy to w górach, czy nad wodą… Jedno jest pewne. Gdziekolwiek by to nie było, szczupła i zdrowa sylwetka mile widziana. Po czasie przedwiośnia, kiedy budzimy organizm do życia, powinniśmy zmieniać także przyzwyczajenia żywieniowe. Inne potrzeby mamy zimą, inne wiosną. Dlatego zachęcamy Was do zgłębienia wiedzy i zdobycia umiejętności, jak sprytnie wejść w tryb SLIM & BEAUTY  dzięki gotowaniu lekkiego, smacznego i kolorowego jedzenia. Przygotujcie się na zakup bikini! Do zobaczenia.

Wspaniałą atmosferę i przepyszne, zdrowe potrawy zagwarantuje Cristina Catese, produkty zapewni Monini oraz Bakalland, a gotowanie umożliwią Wam intuicyjne sprzęty do zabudowy z najnowszej linii W Collection marki  Whirlpool.

Udostępnij65
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Menu:

  • Chrupiące warzywa z włoskim dipem klasycznym na bazie oliwy z oliwek extra vergine Monini i różnokolorowym hummusem: różowym, zielonym i żółtym
  • Sałatka z mieszanki zbóż Rice & more Monini z prażonymi orzechami pekan Bakalland, suszonymi pomidorami, rukolą, czarnymi oliwkami i kaparami
  • Strozzapreti , czyli typowy ręcznie robiony makaron serwowany z kremem z cukini, chrupiącą cebulką, szczypiorkiem, serem Pecorino Romano DOP i pesto z orzechów makadamia Bakalland
  • Dorsz na parze ze skórką cytrynową i kruszonymi migdałami brazylijskimi bio Bakalland
  • Sałata z rzodkiewkami, brukwią, białą rzodkwią, kolorowymi marchewkami, ziołami i vinegrette z rodzynkami Bakalland
  • Carpaccio melonowe z figowym balsamico i mini batoniki czekoladowe 78% kakao, orzechami pekan i makadamia Bakalland
Udostępnij65
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Pierwszy Sidebar


O Akademii

  • Jak dojechać
  • Kontakt
  • O nas
Ustawienia prywatności

Warsztaty

  • Lista warsztatów
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies

Przepisy

  • Makarony
  • Dania główne
  • Przystawki
  • Desery
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube

Wszelkie prawa zastrzeżone © Social Kuchnia 2023

↑
Góra