• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego

Włoska Akademia Kulinarna

  • Kup voucher
  • Zapisy z vouchera
    • Facebook
    • Instagram
    • TikTok
    • YouTube
  • O nas
  • Kursy gotowania
  • Blog
  • Przepisy i porady
  • Video przepisy
  • Oferta
  • FAQ
  • Kontakt
  • Szukaj
Szukaj
  • Kursy gotowania
  • Prowadzący
  • Galeria
  • Regulamin

VADEMECUM SOSÓW

DATA: 22 lipca 2017 GODZ.: 11 - 15

Michał Toczyłowski, kucharz Akademii Kulinarnej Whirlpool, ma przyjemność zaprosić na kurs gotowania, który odbędzie się 22 lipca, od godziny 11:00 do 15:00, w Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie (Soho Factory, ul. Mińska 25).

Warsztaty poświęcone będą 7 rodzajom podstawowych sosów, które stanowią bazę wielu potraw, nadając im konkretny i wyrazisty smak. Pewnie nieraz zastanawialiście się jak przyrządzić domowy beszamel, sos pomidorowy, ketchup, czy majonez. Na warsztatach poznacie tajniki ich przygotowywania oraz połączycie każdy sos z odpowiednim daniem tak, by wydobyć z niego pełnię smaku.

Spróbujcie sami przygotować najpopularniejsze sosy świata, a z pewnością Wy i Wasi bliscy nie będziecie się mogli od nich oderwać ! ☺

Najwyższej jakości składniki idą w parze z najlepszym sprzętem do zabudowy – oczywiście marki Whirlpool!

Udostępnij110
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij7

Menu:

  • Hollandaise z jajem poche i szparagami
  • Vinegrette z sałatą makaronową z Asiago
  • Klasyczny Cezar
  • Sos pomidorowy z warzywami z makaronem
  • Beszamel zapiekany
  • Majonez i Ketchup z domowymi frytkami
Udostępnij110
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij7

Pierwszy Sidebar


O Akademii

  • Jak dojechać
  • Kontakt
  • O nas
Ustawienia prywatności

Warsztaty

  • Lista warsztatów
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies

Przepisy

  • Makarony
  • Dania główne
  • Przystawki
  • Desery
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube

Wszelkie prawa zastrzeżone © Social Kuchnia 2023

↑
Góra