• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego

Włoska Akademia Kulinarna

  • Kup voucher
  • Zapisy z vouchera
    • Facebook
    • Instagram
    • TikTok
    • YouTube
  • O nas
  • Kursy gotowania
  • Blog
  • Przepisy i porady
  • Video przepisy
  • Oferta
  • FAQ
  • Kontakt
  • Szukaj
Szukaj
  • Kursy gotowania
  • Prowadzący
  • Galeria
  • Regulamin

WALENTYNKI W KUCHNI

Prowadzący: Marco Ghia

DATA: 14 lutego 2020 GODZ.: 19:00 - 23:00

Marco Ghia, chef Akademii Kulinarnej Whirlpool, ma przyjemność zaprosić Was na warsztaty kulinarne, które odbędą się 14 lutego 2020 od 19:00 do 23:00 w Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie (Soho Factory, ul. Mińska 25).

Walentynki to wyjątkowy czas przeznaczony przede wszystkim dla par. Jeśli nie macie jeszcze pomysłu na wieczór tego dnia, zapraszamy do naszej Akademii, gdzie w nastrojowej, przyjemnej atmosferze posmakujecie dania specjalnie skomponowane na tę okazję. Czy jest coś bardziej rozkosznego na start wieczoru, jak wspólne gotowanie i smakowanie przyrządzonych pyszności? Przygotujecie dania m.in. z afrodyzjakami w postaci krewetek, imbiru, czy nut rozpływającej się w ustach czekolady. Nie zastanawiajcie się długo, zabierzcie swoją drugą połówkę na wieczór z gotowaniem w towarzystwie bąbelków Prosecco, które wprawią Was we wspaniały nastrój. Otrzymacie także wszystkie przepisy, aby potem wspólnie ugotować poznane już potrawy w Waszych domach. Do zobaczenia!

Uwaga:

Cena 400 zł od pary.

Aby umilić pracę przy kuchennych stołach, każda z uczestniczących par otrzyma w prezencie butelkę Prosecco.

Z uwagi na to, że podczas spotkania będzie serwowany alkohol, mogą wziąć w nim udział osoby 18+.

Przemiłą atmosferę podczas wieczoru walentynkowego gwarantuje Marco Ghia, a nowoczesne zaplecze kuchenne, z niezawodnymi sprzętami do zabudowy – marka Whirlpool.

Udostępnij
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Menu:

  • Irlandzki mini chowder z ostryg, małży i krewetek ze szczypiorkiem oraz grzankami
  • Sałata z awokado, granatem, orzechami w miodzie gryczanym, soczewicą i kolendrą
  • Różowe raviolone wypełnione serem Parmigiano Reggiano ChNP i szpinakiem serwowane z kremem z oliwy z oliwek extra vergine DOP oraz świeżym pieprzem
  • Tajlandzkie kąski z łososia z imbirem, pomarańczą, bazylią i chili
  • Mus czekoladowy w stylu angielskim
Udostępnij
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Pierwszy Sidebar


O Akademii

  • Jak dojechać
  • Kontakt
  • O nas
Ustawienia prywatności

Warsztaty

  • Lista warsztatów
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies

Przepisy

  • Makarony
  • Dania główne
  • Przystawki
  • Desery
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube

Wszelkie prawa zastrzeżone © Social Kuchnia 2023

↑
Góra