• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego

Włoska Akademia Kulinarna

  • Kup voucher
  • Zapisy z vouchera
    • Facebook
    • Instagram
    • TikTok
    • YouTube
  • O nas
  • Kursy gotowania
  • Blog
  • Przepisy i porady
  • Video przepisy
  • Oferta
  • FAQ
  • Kontakt
  • Szukaj
Szukaj
  • Kursy gotowania
  • Prowadzący
  • Galeria
  • Regulamin

WALENTYNKI: WYJĄTKOWY WIECZÓR

Prowadzący: Emiliano Castagna

DATA: 11 lutego 2023 GODZ.: 18:00 - 22:00

WALENTYNKI: WYJĄTKOWY WIECZÓR odbędą się 11 lutego 2023 w godzinach 18:00 – 22:00 we Włoskiej Akademii Kulinarnej w Warszawie (Soho Factory, ul. Mińska 25).

Szukacie oryginalnego pomysłu na Walentynki? Chcecie pysznie zaskoczyć swoją drugą połówkę?

Zapraszamy Was do Akademii! Tym razem trzy dni wcześniej, bo w sobotę, ale dzięki temu możecie rozpocząć walentynkowe świętowanie już w weekend❤️.

Zaczniemy od koktajlu Mimosa czyli prosecco połączonego ze świeżym sokiem z pomarańczy, a potem rozpoczniemy gotowanie z Emiliano menu przygotowanego specjalnie na Walentynki. Spróbujecie dań, które zaspokoją apetyty na różne smaki – te włoskie, ale nie tylko.

Nie zastanawiajcie się długo i zabierzcie swoją drugą połówkę na gotowanie pełne zmysłów i afrodyzjaków, które będzie idealne preludium do dalszej części wieczoru.

Dodatkowo, każda para otrzyma od nas w prezencie 2 butelki Prosecco, które sprawią, że ten wieczór upłynie Wam w iście bąbelkowej atmosferze!

Wieczór dedykowany jest dla 8 par, które będą gotować w grupach po 4 osoby.

Uwaga: cena wynosi 700 zł od pary.  Wystarczy wybrać w formularzu prawej stronie zakup dla 1 osoby, czyli 1 vouchera, który pozwoli przyjść 2 osobom.

Aby umilić pracę przy kuchennych stołach, każda z uczestniczących par otrzyma w prezencie 2 butelki Prosecco.

Z uwagi na to, że podczas spotkania będzie serwowany alkohol, mogą wziąć w nim udział osoby 18+.

Udostępnij
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Menu:

  • Aperitif: koktajl Mimosa na bazie wina musującego i świeżo wyciskanego soku pomarańczowego
  • Wykwintne ostrygi z limonką i ginem
  • Tatar wołowy ze smażonym żółtkiem
  • Kąski z tuńczyka w sezamie serwowane na musie z awokado
  • Denver steak sous vide z chrupiącymi warzywami
  • Aksamitny krem z mascarpone, daktylami i rumem

Podczas naszych warsztatów serwujemy kawę, herbatę i wodę.

Udostępnij
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Pierwszy Sidebar


O Akademii

  • Jak dojechać
  • Kontakt
  • O nas
Ustawienia prywatności

Warsztaty

  • Lista warsztatów
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies

Przepisy

  • Makarony
  • Dania główne
  • Przystawki
  • Desery
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube

Wszelkie prawa zastrzeżone © Social Kuchnia 2023

↑
Góra