• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego

Włoska Akademia Kulinarna

  • Kup voucher
  • Zapisy z vouchera
    • Facebook
    • Instagram
    • TikTok
    • YouTube
  • O nas
  • Kursy gotowania
  • Blog
  • Przepisy i porady
  • Video przepisy
  • Oferta
  • FAQ
  • Kontakt
  • Szukaj
Szukaj
  • Kursy gotowania
  • Prowadzący
  • Galeria
  • Regulamin

WŁOSKIE KANAPKI Z TWISTEM

Prowadzący: Marco Ghia

DATA: 13 kwietnia 2018 GODZ.: 19 - 23

Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie, ma przyjemność zaprosić Was na kurs gotowania, który odbędzie się 13 kwietnia 2018, od 19:00 do 23:00, w Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie (Soho Factory, ul. Mińska 25).

Czy jest coś lepszego od świeżego, chrupiącego pieczywa z aromatycznymi dodatkami, które powodują eksplozję smaków od pierwszego gryzu? Na kursie Marco nauczy Was przygotowywać włoskie kanapki okraszone lekkim twistem, które są idealną propozycją na szybką przekąskę, a także lunch w pracy, czy w parku z przyjaciółmi. Zobaczycie jak przyrządzić niebanalne panini, zarówno dla amatorów mięsa, jak i entuzjastów lekkich smaków. W menu znajdą się kanapki nadziewane pieczonym kurczakiem, włoskimi kiełbaskami oraz salami z dodatkiem kiszonej kapusty i salsy verde. Lekkości nadadzą awokado, domowe pesto, czy szpinak.

Zapraszamy na kurs gotowania z Marco! Uwierzcie, Wasi znajomi Wam za to podziękują! 🙂

Marco Ghia nauczy Was jak przygotować włoskie kanapki z twistem, o świeże i pyszne pieczywo zadba Piekarnia Piwoński a w przygotowaniu potraw pomoże nowoczesne zaplecze kuchenne, z niezawodnymi sprzętami do zabudowy marki Whirlpool.

Udostępnij
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Menu:

  • Ciabatta z pieczonym kurczakiem z salsa verde
  • Panini z włoską kiełbaską i masłem czosnkowym
  • Królewska kanapka na wiejskim chlebie z salami, słoniną i kremem czosnkowym
  • Psychodeliczna kanapka z mortadellą, smażonym szpinakiem, awokado i cytrynowym majonezem
  • Kanapka wiosenna z serem Taleggio, domowym pesto, oliwkami i pomidorkami
  • Chleb pszenny z białą kiełbaską z ostrą musztardą i smażoną kiszoną kapustą
Udostępnij
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Pierwszy Sidebar


O Akademii

  • Jak dojechać
  • Kontakt
  • O nas
Ustawienia prywatności

Warsztaty

  • Lista warsztatów
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies

Przepisy

  • Makarony
  • Dania główne
  • Przystawki
  • Desery
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube

Wszelkie prawa zastrzeżone © Social Kuchnia 2023

↑
Góra