• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego

Włoska Akademia Kulinarna

  • Kup voucher
  • Zapisy z vouchera
    • Facebook
    • Instagram
    • TikTok
    • YouTube
  • O nas
  • Kursy gotowania
  • Blog
  • Przepisy i porady
  • Video przepisy
  • Oferta
  • FAQ
  • Kontakt
  • Szukaj
Szukaj
  • Przepisy
  • Video przepisy
  • Porady

JAK UGOTOWAĆ ROSÓŁ, KTÓRY NIE MĘTNIEJE

Udostępnij2
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Krok 1

Przed procesem gotowania nie krój warzyw na mniejsze kawałki.

Krok 2

Zawsze wrzucaj je w całości, to zapobiegnie wydostawaniu się soków z warzyw, które powodują mętnienie.

Krok 3

Pamiętaj również o gotowaniu na małym ogniu.

Zobacz również

Jak zrobić zakwas na barszcz?

zobacz poradę

JAK UZYSKAĆ BOGATSZY SMAK MAKARONU

zobacz poradę

JAK ZROBIĆ KROKIETY?

zobacz poradę

JAK SPRAWDZIĆ CZY JAJKA SĄ GOTOWE

zobacz poradę

Pierwszy Sidebar


O Akademii

  • Jak dojechać
  • Kontakt
  • O nas
Ustawienia prywatności

Warsztaty

  • Lista warsztatów
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies

Przepisy

  • Makarony
  • Dania główne
  • Przystawki
  • Desery
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube

Wszelkie prawa zastrzeżone © Social Kuchnia 2023

↑
Góra