• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego

Włoska Akademia Kulinarna

    • Facebook
    • Instagram
    • TikTok
    • YouTube
  • Warsztaty
  • O nas
  • Podcasty
  • Przepisy i porady
  • Webinary
  • Oferta
  • Najczęściej zadawane pytania
  • Kontakt
  • Szukaj
Szukaj

Webinar: Wszystko o…Mozzarelli

11/12/2020 by client

Mozzarella – lubicie, znacie? A chcecie dowiedzieć się więcej – ile jest rodzajów mozzarelli, jak ją jeść i do jakich przepisów dodawać?

Webinar: Wszystko o…Pizzy

04/12/2020 by client

Prawdziwa włoska pizza powinna być… ? No właśnie jaka jest🍕? Ile jest rodzajów pizzy? Skąd w ogóle wzięła się pizza?

Webinar: Wszystko o…Pesto

30/11/2020 by client

Jak zrobić prawdziwe włoskie pesto? Czego nie można dodawać? Blender czy moździerz? Ile jest rodzajów pesto?

Webinar: Wszystko o… Ocet balsamiczny

19/11/2020 by client

Dlaczego ocet balsamiczny jest tak wyjątkowy? Czy to prawda, że może pochodzić tylko z Modeny? Ile lat potrzeba, żeby wyprodukować balsamico?

Webinar: Wszystko o… Oliwa z oliwek

19/11/2020 by client

Oliwa oliwie nierówna… i dlatego warto nieco się podszkolić. Jak zrobić to najlepiej? Można przyjść na warsztaty gotowania albo obejrzeć webinar: Wszystko o… Oliwa z oliwek.

Pierwszy Sidebar


O Akademii

  • Jak dojechać
  • Kontakt
  • O nas
Ustawienia prywatności

Warsztaty

  • Warsztaty
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies

Przepisy

  • Makarony
  • Dania główne
  • Przystawki
  • Desery
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube

Wszelkie prawa zastrzeżone © Social Kuchnia 2025

↑
Góra