Mozzarella – lubicie, znacie? A chcecie dowiedzieć się więcej – ile jest rodzajów mozzarelli, jak ją jeść i do jakich przepisów dodawać?
Webinar: Wszystko o…Pizzy
Prawdziwa włoska pizza powinna być… ? No właśnie jaka jest🍕? Ile jest rodzajów pizzy? Skąd w ogóle wzięła się pizza?
Webinar: Wszystko o…Pesto
Jak zrobić prawdziwe włoskie pesto? Czego nie można dodawać? Blender czy moździerz? Ile jest rodzajów pesto?
Webinar: Wszystko o… Ocet balsamiczny
Dlaczego ocet balsamiczny jest tak wyjątkowy? Czy to prawda, że może pochodzić tylko z Modeny? Ile lat potrzeba, żeby wyprodukować balsamico?
Webinar: Wszystko o… Oliwa z oliwek
Oliwa oliwie nierówna… i dlatego warto nieco się podszkolić. Jak zrobić to najlepiej? Można przyjść na warsztaty gotowania albo obejrzeć webinar: Wszystko o… Oliwa z oliwek.