• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego

Włoska Akademia Kulinarna

  • Kup voucher
  • Zapisy z vouchera
    • Facebook
    • Instagram
    • TikTok
    • YouTube
  • O nas
  • Kursy gotowania
  • Blog
  • Przepisy i porady
  • Video przepisy
  • Oferta
  • FAQ
  • Kontakt
  • Szukaj
Szukaj
  • Tematy miesiąca
  • Webinary
  • W akademii
  • Media o nas

Webinar: Wszystko o… Ocet balsamiczny

Dlaczego ocet balsamiczny jest tak wyjątkowy? Czy to prawda, że może pochodzić tylko z Modeny? Ile lat potrzeba, żeby wyprodukować balsamico?

Odpowiedź na te i inne pytania poznacie podczas naszego webinaru. Emiliano Castagna zabierze Was w podróż po historii i smakach jedynego i niepowtarzalnego octu balsamicznego.

Zapraszamy!

W

Udostępnij
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Pierwszy Sidebar


O Akademii

  • Jak dojechać
  • Kontakt
  • O nas
Ustawienia prywatności

Warsztaty

  • Lista warsztatów
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies

Przepisy

  • Makarony
  • Dania główne
  • Przystawki
  • Desery
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube

Wszelkie prawa zastrzeżone © Social Kuchnia 2023

↑
Góra