• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego

Włoska Akademia Kulinarna

    • Facebook
    • Instagram
    • TikTok
    • YouTube
  • Warsztaty
  • O nas
  • Podcasty
  • Przepisy i porady
  • Webinary
  • Oferta
  • Najczęściej zadawane pytania
  • Kontakt
  • Szukaj
Szukaj
  • Przepisy
  • Video przepisy
  • Porady
  • wszystkie
  • Dania główne
  • Desery
  • Makarony
  • Przystawki
  • Zupy

Desery

TORTA CAPRESE, CZYLI TRADYCYJNE CIASTO CZEKOLADOWE Z WYSPY CAPRI

poziom trudniości: średni

czas wykonania: 1.5 godz

Cristina Catese

Desery

ZUPPA INGLESE Z BITĄ ŚMIETANĄ, CZYLI CIASTKO BISZKOPTOWE PODAWANE Z KREMEM CZEKOLADOWYM I WANILIOWYM

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 30 min

Marco Ghia

Desery

KREM Z JOGURTU GRECKIEGO I RICOTTY

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 30 min

Cristina Catese

Desery

COBBLER JABŁKOWO-JEŻYNOWY Z MASCARPONE

poziom trudniości: średni

czas wykonania: 1.5 godz

Katarzyna Bukowska

lody z oliwy extra vergine_przepis Włoska Akademia Kulinarna

Desery

LODY Z OLIWY Z OLIWEK EXTRA VERGINE MONINI TOSCANA IGP

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 30 min

Marco Ghia

KUKURYDZIANE CIASTECZKA Z MLEKIEM I RODZYNKAMI

Desery

KUKURYDZIANE CIASTECZKA Z MLEKIEM I RODZYNKAMI – ZALETTI DELIZIOSI

poziom trudniości: średni

czas wykonania: 45 min

Cristina Catese

WŁOSKIE NALEŚNIKI Z JOGURTEM, MIGDAŁAMI I ORZECHAMI

Desery

WŁOSKIE NALEŚNIKI Z JOGURTEM, MIGDAŁAMI I ORZECHAMI

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 45 min

Cristina Catese

Desery

Toskańskie cantucci z migdałami

poziom trudniości: średni

czas wykonania: 1.5 godz

Cristina Catese

Piwne Tiramisu

Desery

Piwne Tiramisu

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 2 godz

Marco Ghia

DESER Z AMARETTI I KASZTANAMI

Desery

DESER Z AMARETTI I KASZTANAMI

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 45 min

Cristina Catese

Desery

Mus z Parmigiano Reggiano z musem truskawkowym i miętą

poziom trudniości: średni

czas wykonania: 1.5 godz

Marco Ghia

CYTRYNOWE BATONIKI Z GORGONZOLĄ PICCANTE

Desery

CYTRYNOWE BATONIKI Z GORGONZOLĄ PICCANTE

poziom trudniości: średni

czas wykonania: 1.5 godz

Marco Ghia

  • «
  • Strona 1
  • Interim pages omitted …
  • Strona 7
  • Strona 8
  • Strona 9
  • Strona 10
  • Strona 11
  • Interim pages omitted …
  • Strona 13
  • »

Pierwszy Sidebar


O Akademii

  • Jak dojechać
  • Kontakt
  • O nas
Ustawienia prywatności

Warsztaty

  • Warsztaty
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies

Przepisy

  • Makarony
  • Dania główne
  • Przystawki
  • Desery
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube

Wszelkie prawa zastrzeżone © Social Kuchnia 2025

↑
Góra
Udostępnij
Przypnij15
Tweetuj
Udostępnij