ANTRYKOT BEZ KOŚCI Z POLSKIEJ JAŁÓWKI W MAŚLE Z ZIOŁAMI
PRZYGOTOWANIE
Masło
Zioła drobno siekamy i łączymy je z miękkim masłem. Dodajemy skórkę z cytryny. Doprawiamy solą i pieprzem i przekładamy do lodówki.
Antrykot
Mięso nacieramy oliwą. Rozgrzewamy patelnię grillową i na wysokim ogniu smażymy mięso przez ok 1 min z każdej strony. Zmniejszamy ogień i kontynuujemy smażenie przez 2-3 min. Następnie przekładamy mięso do folii aluminiowej i dajemy mu odpocząć.
Mięso kroimy w paski i podajemy z ziołowym masłem.
Sprawdź też inne przepisy na naszym kanale na You Tube > TUTAJ
Jak kupić voucher na warsztaty?
Wystarczy usiąść wygodnie przed ekranem komputera, otworzyć naszą stronę internetową i wybrać opcję „Kup voucher”.