BURGER WOŁOWY Z ANGUSA Z GRILLOWANYMI PORAMI I TABASCO® CHIPOTLE
PRZYGOTOWANIE
Z mięsa formujemy burgery, obsmażamy je na patelni i następnie dopiekamy je w rozgrzanym do 180°C. piekarniku przez 7- 8 minut. Całe pory grillujemy z solą, pieprzem i odrobiną oliwy na patelni.
Dodatki
Bekon oprószamy pieprzem Cayenne, smażymy na niskim ogniu na patelni bez tłuszczu. W małym rondelku umieszczamy pokrojoną cebulkę, czosnek i trochę oliwy, smażymy aż zmiękną, dodajemy Tabasco® CHIPOTLE, sos pomidorowy, sos Worchestershire, kroplę octu winnego, Bourbona, gotujemy, redukując o ½ ilości.
Sprawdź też inne przepisy na naszym kanale na You Tube > TUTAJ
Jak kupić voucher na warsztaty?
Wystarczy usiąść wygodnie przed ekranem komputera, otworzyć naszą stronę internetową i wybrać opcję „Kup voucher”.