BURGER Z GRILLOWANYM PODUDZIEM KURCZAKA W SOSIE TERIYAKI
PRZYGOTOWANIE
Wkładamy podudzie do maszynki do mielenia mięsa z solą, oliwą z oliwek, pieprzem i rodzynkami, następnie mieszamy z żółtkami jaj i 3 łyżkami majonezu. Formujemy burgery i wkładamy je do lodówki. Kroimy cukinie w ukośne plasterki i wkładamy na patelnię z solą, oliwą z oliwek, pieprzem oraz miętą. Burgera wkładamy na patelnię, mieszamy z sosem teriyaki, kroimy cienko cykorię i przyprawiamy majonezem.
Pokrojonego w plastry burgera podajemy z tostowanym chlebem z plastrami cukinii na dnie i cykorią na wierzchu.
Sprawdź też inne przepisy na naszym kanale na You Tube > TUTAJ
Jak kupić voucher na warsztaty?
Wystarczy usiąść wygodnie przed ekranem komputera, otworzyć naszą stronę internetową i wybrać opcję „Kup voucher”.