BURGER Z PANIEROWANĄ MOZZARELLĄ, JAJKIEM I SZPARAGAMI
PRZYGOTOWANIE
Pomidory wkładamy na bardzo gorącą patelnię z solą, pieprzem i tymiankiem, smażymy na dużym ogniu aż będą miękkie. Szparagi podsmażamy na patelni z solą i pieprzem, oliwą.
Pokrojoną mozzarellę wrzucamy w ubite jajko, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na patelni w gorącej oliwie, aż będzie złota na powierzchni. Smażymy pozostałe jajka z drobno posiekanym szczypiorkiem.
Formujemy burgery: kładziemy szparagi na pieczywie, następnie: panierowaną mozzarellę, pomidora, a na koniec smażone jajko i pokrojone w plasterki ogórki.
Sprawdź też inne przepisy na naszym kanale na You Tube > TUTAJ
Jak kupić voucher na warsztaty?
Wystarczy usiąść wygodnie przed ekranem komputera, otworzyć naszą stronę internetową i wybrać opcję „Kup voucher”.