MINI INVOLTINI Z GRILLOWANEJ CUKINII Z RICOTTĄ I ŁOSOSIEM
PRZYGOTOWANIE
Myjemy i osuszamy cukinie. Podgrzewamy patelnię grillową, oprószamy ja solą. Grillujemy cukinię po obu stronach i po grillowaniu pozwalamy im ostygnąć.
Umieszczamy pokrojonego łososia w misce z ricottą, bazylią i jeśli to konieczne, dodajemy sól i pieprz do smaku.
Rozkładamy krem ricotta i łososia na plasterku cukinii, a następnie zwijamy go. Smarujemy wszystkie involtini bardzo małą ilością oliwy. Na talerz rozsypujemy czarny sezam i obtaczamy w nich involtini, tak, aby pokrył całość.
Sprawdź też inne przepisy na naszym kanale na You Tube > TUTAJ
Jak kupić voucher na warsztaty?
Wystarczy usiąść wygodnie przed ekranem komputera, otworzyć naszą stronę internetową i wybrać opcję „Kup voucher”.