MINI PANNA COTTA Z OWOCAMI LEŚNYMI
Sposób przygotowania:
Miksujemy śmietankę z mlekiem i doprowadzamy do wrzenia. Zdejmujemy z ognia, dodajemy cukier, żelatynę, startą skórkę z cytryny, miksujemy aż cukier i żelatyna całkowicie się rozpuszczą.
Przekładamy 500 g mieszaniny do form i schładzamy w lodówce aż nasz deser nie stężeje. Owoce dzielimy na pół, miksujemy je z łyżką cukru, sokiem z cytryny i 100 g Bitter Martini.
Wkładamy do lodówki, a kiedy będziemy już mogli podać cały deser, polewamy mieszaniną panna cottę.
Sprawdź też inne przepisy na naszym kanale na You Tube > TUTAJ
Jak kupić voucher na warsztaty?
Wystarczy usiąść wygodnie przed ekranem komputera, otworzyć naszą stronę internetową i wybrać opcję „Kup voucher”.