ORECCHIETTE Z JAGNIĘCYM RAGOUT I OCTEM BALSAMICZNYM
PRZYGOTOWANIE
W garnku gotujemy wodę na makaron. W międzyczasie na patelni podsmażamy na oliwie cebulę i szałwię około 5 minut aż cebula będzie szklista. Podwyższamy ogień i smażymy jagnięcinę aż będzie złocista. Dodajemy ocet balsamiczny i redukujemy do połowy przez 2 minuty.
Następnie dodajemy pomidory, wodę, doprawiamy solą i pieprzem. Gotujemy całość około 15 minut.
Gotujemy makaron, odcedzamy i mieszamy z sosem, następnie zdejmujemy patelnię z ognia i dodajemy masło oraz ser. Podajemy oprószone prażonymi orzechami.
Sprawdź też inne przepisy na naszym kanale na You Tube > TUTAJ
Jak kupić voucher na warsztaty?
Wystarczy usiąść wygodnie przed ekranem komputera, otworzyć naszą stronę internetową i wybrać opcję „Kup voucher”.