PEŁNOZIARNISTE BRUSCHETTY Z KREMEM Z CUKINII
PRZYGOTOWANIE
Cienko siekamy czosnek, dodajemy odrobinę oliwy na patelnię i lekko podsmażamy. Ziemniaka i marchew kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni z czosnkiem, a w razie potrzeby dodajemy bulion warzywny. W międzyczasie kroimy cukinie, a gdy ziemniaki i marchew są ugotowane, dodajemy je na patelnię. Gotujemy. Po ugotowaniu i ostudzeniu miksujemy warzywa z ziołami, solą i pieprzem.
Zostawiamy kilka liści laurowych do dekoracji.
Tostujemy chleb i przesmarowujemy go obfitą warstwą kremu, na wierzch dajemy płatki Pecorino i płatki migdałowe.
Sprawdź też inne przepisy na naszym kanale na You Tube > TUTAJ
Jak kupić voucher na warsztaty?
Wystarczy usiąść wygodnie przed ekranem komputera, otworzyć naszą stronę internetową i wybrać opcję „Kup voucher”.