• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego

Włoska Akademia Kulinarna

  • Kup voucher
  • Zapisy z vouchera
    • Facebook
    • Instagram
    • TikTok
    • YouTube
  • O nas
  • Kursy gotowania
  • Blog
  • Przepisy i porady
  • Video przepisy
  • Oferta
  • FAQ
  • Kontakt
  • Szukaj
Szukaj
  • Przepisy
  • Video przepisy
  • Porady

SAŁATKA Z PIECZONYMI BURAKAMI I FETĄ

Autor

Cristina Catese

Kucharz

czas wykonania: 10 min

poziom trudniości: łatwy

Składniki na 4 osoby

  • 4 kolorowe buraki (czerwony, żółty, pomarańczowy, biały)
  • 1 paczka sera Feta
  • tymianek
  • oliwa z oliwek extra virgin
  • sól i pieprz
  • garść malin
  • ocet balsamiczny

Buraki zawijamy pojedynczo w folię i pieczemy w piekarniku około 1,5 godziny.
Gdy je ostudzimy, kroimy na duże kostki, posypujemy kawałkami fety, doprawiamy oliwą, solą, pieprzem oraz octem balsamicznym. Na koniec dodajemy do sałatki maliny oraz liście tymianku.

Udostępnij24
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij
Udostępnij24
Przypnij
Tweetuj
Udostępnij

Polecane przez Cristina Catese

Zobacz wszystkie przepisy

Dania główne

SARDYNKI PODANE Z SAŁATKĄ Z POMIDORÓW

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 45 min

Cristina Catese

Dania główne

ŚWIEŻY STEK Z TUŃCZYKA Z KAPARAMI

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 20 min

Cristina Catese

Dania główne

MULE W SOSIE POMIDOROWYM Z CHILI PODANE Z BRUSCHETTĄ

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 45 min

Cristina Catese

Dania główne

KRĄŻKI KALMARÓW W PANIERCE ZE ŚWIEŻYCH ZIÓŁ

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 30 min

Cristina Catese

Pierwszy Sidebar


O Akademii

  • Jak dojechać
  • Kontakt
  • O nas
Ustawienia prywatności

Warsztaty

  • Lista warsztatów
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies

Przepisy

  • Makarony
  • Dania główne
  • Przystawki
  • Desery
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube

Wszelkie prawa zastrzeżone © Social Kuchnia 2023

↑
Góra