ŻEBERKA Z IMBIREM
PRZYGOTOWANIE
Żeberka
Myjemy żeberka, osuszamy i obtaczamy je w marynacie i zostawiamy na 1 godzinę. Wyciągamy żeberka, umieszczamy w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180 stopni, przykrywamy folią aluminiową i pieczemy około 90 minut.
Sos
Posiekaną cebulę wrzucamy na patelnię z oliwą z oliwek, dusimy do miękkości, dodajemy TABASCO® Chipotle Pepper oraz pozostałe składniki i gotujemy przez kolejne 15 minut, mieszamy wszystko w mikserze, aż otrzymamy aksamitny sos, który odłożymy na bok.
Podajemy gorące żeberka z ciepłym sosem.
Sprawdź też inne przepisy na naszym kanale na You Tube > TUTAJ
Jak kupić voucher na warsztaty?
Wystarczy usiąść wygodnie przed ekranem komputera, otworzyć naszą stronę internetową i wybrać opcję „Kup voucher”.