• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego

Włoska Akademia Kulinarna

    • Facebook
    • Instagram
    • TikTok
    • YouTube
  • Warsztaty
  • O nas
  • Podcasty
  • Przepisy i porady
  • Webinary
  • Oferta
  • Najczęściej zadawane pytania
  • Kontakt
  • Szukaj
Szukaj
  • Podcasty
  • Webinary
  • W akademii
  • Media o nas
  • Tematy miesiąca

Webinar: Wszystko o…Mozzarelli

11 grudnia 2020

Mozzarella – lubicie, znacie? A chcecie dowiedzieć się więcej – ile jest rodzajów mozzarelli, jak ją jeść i do jakich przepisów dodawać?

Webinar: Wszystko o…Pizzy

4 grudnia 2020

Prawdziwa włoska pizza powinna być… ? No właśnie jaka jest🍕? Ile jest rodzajów pizzy? Skąd w ogóle wzięła się pizza?

moździerz z pesto z bazylii

Webinar: Wszystko o…Pesto

30 listopada 2020

Jak zrobić prawdziwe włoskie pesto? Czego nie można dodawać? Blender czy moździerz? Ile jest rodzajów pesto?

Webinar: Wszystko o… Ocet balsamiczny

19 listopada 2020

Dlaczego ocet balsamiczny jest tak wyjątkowy? Czy to prawda, że może pochodzić tylko z Modeny? Ile lat potrzeba, żeby wyprodukować balsamico?

  • Strona 1
  • Strona 2
  • »

Pierwszy Sidebar


O Akademii

  • Jak dojechać
  • Kontakt
  • O nas
Ustawienia prywatności

Warsztaty

  • Warsztaty
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies

Przepisy

  • Makarony
  • Dania główne
  • Przystawki
  • Desery
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube

Wszelkie prawa zastrzeżone © Social Kuchnia 2025

↑
Góra