O pracy content creatora Emiliano rozmawia z Nathallae, czyli Natalia Maszkowską, której kanał z przepisami na TikToku ma ponad 930 tys. obserwujących. Zapraszamy do słuchania!
Podcast: Natalia Maszkowska x EMILIANO CASTAGNA
26 lutego 2024
26 lutego 2024
O pracy content creatora Emiliano rozmawia z Nathallae, czyli Natalia Maszkowską, której kanał z przepisami na TikToku ma ponad 930 tys. obserwujących. Zapraszamy do słuchania!
19 lutego 2024
O czym można rozmawiać Włoch z Włochem? Nie tylko o włoskiej kuchni. Gościem Emiliano jest Nicola Palladini, który we Włoskiej Akademii Kulinarnej prowadzi warsztaty gotowania. Gdy nie gotuje, Nicola gra
12 lutego 2024
Gościem pierwszego odcinka naszego podcastu jest prof. Tessa Capponi-Borawska – autorka książek i felietonów, wykładowczyni uniwersytecka. Mieszka w Polsce od 40 lat. Rozmowa dotyczy bardzo ważnego pytania, a mianowicie: „czym
5 lutego 2024
Zapraszamy do słuchania „zerowego” odcinka podcastu Włoskiej Akademii Kulinarnej, w którym Emiliano Castagna opowie o historii swojego studia kulinarnego, które założył ponad dekadę temu.