Przejdź do treści
Przejdź do głównego paska bocznego
Włoska Akademia Kulinarna
Facebook
Instagram
TikTok
YouTube
Warsztaty
O nas
Podcasty
Przepisy i porady
Webinary
Oferta
Najczęściej zadawane pytania
Kontakt
Szukaj
Szukaj
Przepisy
Video przepisy
Porady
wszystkie
Dania główne
Desery
Makarony
Przystawki
Zupy
Sortuj po
data dodania
poziom trudności
czas wykonania
kucharz
Dania główne
Tarta ze szpinakiem, Parmigiano Reggiano ChNP i boczkiem
Dania główne
Piadina romagnola z serem stracchino, szynką parmeńską i rukolą
Dania główne
Ascolana’s Olives z regionu Marche wypełniona mięsem i smażona w bułce tartej
Desery
CANNOLI Z RICOTTĄ I CZEKOLADĄ
Dania główne
Apulijskie panzerotto z pomidorami, serem mozzarella i świeżą kiełbaską
Desery
Colomba Pasquale, czyli wielkanocne włoskie ciasto drożdżowe w kształcie gołębia
Dania główne
Pappardelle z kiełbaską i serem Pecorino Romano ChNP
Dania główne
Tagliatelle z gotowaną szynką, groszkiem i Parmigiano Reggiano ChNP
Dania główne
Tortelloni alla carbonara z jajkiem i guanciale
Dania główne
Ravioli z kurczakiem, peperoni i tymiankiem
Desery
Brownie czekoladowo-kokosowe z pieczonymi gruszkami
Gulasz z warzyw korzeniowych na domowej paście curry
«
Strona
1
Interim pages omitted
…
Strona
10
Strona
11
Strona
12
Strona
13
Strona
14
Interim pages omitted
…
Strona
61
»
Udostępnij
Przypnij
15
Tweetuj
Udostępnij