Dania główne
Dania główne
KALMARY Z BROKULIKIEM GAŁĄZKOWYM, CZOSNKIEM & OLIWKAMI
Dania główne
RISOTTO Z OWOCAMI MORZA
Desery
MINI PANNA COTTA Z OWOCAMI LEŚNYMI
Przystawki
MULE Z TABASCO I CZOSNKIEM
Dania główne
CIELĘCE PULPETY Z ZIELONYM SOSEM I CHRUPIĄCYMI ZIEMNIAKAMI
Dania główne
MINI PIZZE Z POMIDORAMI, ANCHOVIES I KAPARAMI
Przystawki
MINI KRUCHE CIASTECZKA Z GRANA PADANO I PROSCIUTTO COTTO
Przystawki
KALAFIOROWE SZOTY Z SEREM GRANA PADANO Z MIĘTĄ I ROZMARYNEM
Dania główne
HANGER STEAK Z FASZEROWANYMI POMIDORAMI I TABASCO® GREEN PEPPER
Dania główne
ANTRYKOT SOUS-VIDE Z ZIEMNIAKAMI I TABASCO® CHIPOTLE PEPPER
Dania główne