• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego

Włoska Akademia Kulinarna

    • Facebook
    • Instagram
    • TikTok
    • YouTube
  • Warsztaty
  • O nas
  • Podcasty
  • Przepisy i porady
  • Webinary
  • Oferta
  • Najczęściej zadawane pytania
  • Kontakt
  • Szukaj
Szukaj
  • Przepisy
  • Video przepisy
  • Porady
  • wszystkie
  • Dania główne
  • Desery
  • Makarony
  • Przystawki
  • Zupy
DORSZ Z POMIDORAMI I ZIEMNIAKAMI

Dania główne

DORSZ Z POMIDORAMI I ZIEMNIAKAMI

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 50 min

Cristina Catese

Dania główne

KALMARY Z BROKULIKIEM GAŁĄZKOWYM, CZOSNKIEM & OLIWKAMI

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 25 min

Cristina Catese

RISOTTO Z OWOCAMI MORZA

Dania główne

RISOTTO Z OWOCAMI MORZA

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 1.5 godz

Cristina Catese

MINI PANNA COTTA Z OWOCAMI LEŚNYMI

Desery

MINI PANNA COTTA Z OWOCAMI LEŚNYMI

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 40 min

Marco Ghia

MULE Z TABASCO I CZOSNKIEM

Przystawki

MULE Z TABASCO I CZOSNKIEM

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 25 min

Marco Ghia

Cielęce pulpety serwowane z zielonym sosem

Dania główne

CIELĘCE PULPETY Z ZIELONYM SOSEM I CHRUPIĄCYMI ZIEMNIAKAMI

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 1 godz

Marco Ghia

MINI PIZZE Z POMIDORAMI, ANCHOVIES I KAPARAMI

Dania główne

MINI PIZZE Z POMIDORAMI, ANCHOVIES I KAPARAMI

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 1 dn

Marco Ghia

Przystawki

MINI KRUCHE CIASTECZKA Z GRANA PADANO I PROSCIUTTO COTTO

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 25 min

Marco Ghia

Przystawki

KALAFIOROWE SZOTY Z SEREM GRANA PADANO Z MIĘTĄ I ROZMARYNEM

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 30 min

Marco Ghia

HANGER STEAK Z FASZEROWANYMI POMIDORAMI I TABASCO® GREEN PEPPER

Dania główne

HANGER STEAK Z FASZEROWANYMI POMIDORAMI I TABASCO® GREEN PEPPER

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 40 min

Marco Ghia

ANTRYKOT SOUS-VIDE Z ZIEMNIAKAMI I TABASCO® CHIPOTLE PEPPER

Dania główne

ANTRYKOT SOUS-VIDE Z ZIEMNIAKAMI I TABASCO® CHIPOTLE PEPPER

poziom trudniości: średni

czas wykonania: 1 dn

Marco Ghia

STEK BAVETTE Z GROSZKIEM CUKROWYM I SOSEM PONZU

Dania główne

STEK BAVETTE Z GROSZKIEM CUKROWYM I SOSEM PONZU

poziom trudniości: średni

czas wykonania: 1 godz

Marco Ghia

  • «
  • Strona 1
  • Interim pages omitted …
  • Strona 31
  • Strona 32
  • Strona 33
  • Strona 34
  • Strona 35
  • Interim pages omitted …
  • Strona 61
  • »

Pierwszy Sidebar


O Akademii

  • Jak dojechać
  • Kontakt
  • O nas
Ustawienia prywatności

Warsztaty

  • Warsztaty
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies

Przepisy

  • Makarony
  • Dania główne
  • Przystawki
  • Desery
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube

Wszelkie prawa zastrzeżone © Social Kuchnia 2025

↑
Góra
Udostępnij
Przypnij15
Tweetuj
Udostępnij