Desery
PASZTET Z KASZY GRYCZANEJ I KARMELIZOWANYCH WARZYW Z ORZECHAMI WŁOSKIMI
POMIDORY FASZEROWANE KASZĄ BULGUR Z PISTACJAMI, ZIOŁAMI I ROZGRZEWAJĄCYMI PRZYPRAWAMI
ZUPA Z KASZĄ JAGLANĄ, KUKURYDZĄ, MLEKIEM KOKOSOWYM I PIKANTNĄ OLIWĄ Z KOLENDRĄ
DROŻDŻOWE RACUSZKI Z KASZĄ GRYCZANĄ, WĘDZONĄ MAKRELĄ PODANE Z SOSEM Z PIECZONEJ PAPRYKI
KASZA KUKURYDZIANA Z CHORIZO I SZPINAKIEM ORAZ JAJKIEM W KOSZULCE
Ostra kofta jagnięca w stylu greckim z cynamonem, anyżem i miodem
Gruziński chleb nadziewany jagnięciną i cebulką
Marokańskie cassolette z harissą, ciecierzycą i kuminem
Tureckie szaszłyki z kwaśną śmietaną, miętą i tahini
Dania główne