• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego

Włoska Akademia Kulinarna

  • Kup voucher
    • Facebook
    • Instagram
    • LinkedIn
    • YouTube
  • Odkryj produkty
  • Whirlpool
  • 6-ty Zmysł
  • O nas
  • Kursy gotowania
  • Akademia 6. Zmysłu
  • Blog
  • Przepisy i porady
  • Oferta
  • Kontakt
  • Szukaj
Szukaj
  • Przepisy
  • Porady
  • wszystkie
  • Dania główne
  • Desery
  • Makarony
  • Przystawki
  • Zupy

Desery

KREM DO PĄCZKÓW Z LIMONCELLO

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 40 min

Marco Ghia

Desery

JAGIELNIK OREO

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 45 min

Kuba Kordyś

TARTA Z JABŁKAMI

Desery

TARTA Z JABŁKAMI

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 30 min

Cristina Catese

Desery

JABŁKA ZAPIEKANE Z CZEKOLADOWO-ORZECHOWĄ OWSIANKĄ

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 45 min

Katarzyna Bukowska

Desery

DROŻDŻOWE ZAWIJASY Z JESIENNYMI OWOCAMI I CYNAMONEM

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 1.5 godz

Katarzyna Bukowska

TARTA POMIDOROWA NA SŁODKO

Desery

TARTA POMIDOROWA NA SŁODKO

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 1.5 godz

Cristina Catese

SŁODKA TARTA Z POMIDORKÓW CILIEGINI MUTTI

Desery

SŁODKA TARTA Z POMIDORKÓW CILIEGINI MUTTI

poziom trudniości: średni

czas wykonania: 1 godz

Cristina Catese

Desery

AMERYKAŃSKIE CIASTO Z ZIEMNIAKÓW NA SŁODKO

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 1.5 godz

Cristina Catese

Desery

TOST FRANCUSKI Z GRUSZKAMI W CYNAMONIE I ANYŻEM

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 25 min

Marco Ghia

Desery

SCOONES, CZYLI SZKOCKIE CIASTKO Z KARMELIZOWANYMI GRUSZKAMI

poziom trudniości: średni

czas wykonania: 1 godz

Marco Ghia

CANNOLI Z RICOTTĄ I CZEKOLADĄ

Desery

CANNOLI Z RICOTTĄ I CZEKOLADĄ

poziom trudniości: średni

czas wykonania: 60 min

Marco Ghia

Desery

Colomba Pasquale, czyli wielkanocne włoskie ciasto drożdżowe w kształcie gołębia

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 80 min

Cristina Catese

  • «
  • Idź do strony 1
  • Idź do strony 2
  • Idź do strony 3
  • Idź do strony 4
  • Interim pages omitted …
  • Idź do strony 12
  • »

Pierwszy Sidebar

SocialKuchnia sp. z o.o. uzyskała subwencję finansową w ramach Tarczy 2.0. Podmiotem udzielającym wsparcia jest Polski Fundusz Rozwoju S.A.


O Akademii

  • Jak dojechać
  • Kontakt
  • O nas
Ustawienia prywatności

Warsztaty

  • Lista warsztatów
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies

Przepisy

  • Makarony
  • Dania główne
  • Przystawki
  • Desery
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube

Przejdź na whirlpool.pl

Wszelkie prawa zastrzeżone © WHIRLPOOL 2021

↑
Góra
Udostępnij435
Przypnij6
Tweetnij
Udostępnij