• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego

Włoska Akademia Kulinarna

    • Facebook
    • Instagram
    • TikTok
    • YouTube
  • Warsztaty
  • O nas
  • Podcasty
  • Przepisy i porady
  • Webinary
  • Oferta
  • Najczęściej zadawane pytania
  • Kontakt
  • Szukaj
Szukaj
  • Przepisy
  • Video przepisy
  • Porady
  • wszystkie
  • Dania główne
  • Desery
  • Makarony
  • Przystawki
  • Zupy
STEK TOMAHAWK WIEPRZOWY ZE SZPARAGAMI I CYTRYNĄ

Dania główne

Stek tomahawk wieprzowy ze szparagami i cytryną

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 30 min

Cristina Catese

ANTRYKOT BEZ KOŚCI Z POLSKIEJ JAŁÓWKI W MAŚLE Z ZIOŁAMI

Dania główne

ANTRYKOT BEZ KOŚCI Z POLSKIEJ JAŁÓWKI W MAŚLE Z ZIOŁAMI

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 25 min

Cristina Catese

STEK T-BONE Z WARZYWAMI I PIECZONYMI ZIEMNIACZKAMI

Dania główne

Stek T-bone z warzywami i pieczonymi ziemniaczkami

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 40 min

Cristina Catese

ROSTBEF BEZ KOŚCI Z PUREE ZE SŁODKICH ZIEMNIAKÓW

Dania główne

ROSTBEF BEZ KOŚCI Z PUREE ZE SŁODKICH ZIEMNIAKÓW

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 25 min

Cristina Catese

STEK BAVETTE Z SAŁATKĄ Z WARZYW I CYTRYN

Dania główne

STEK BAVETTE Z SAŁATKĄ Z WARZYW I CYTRYN

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 30 min

Cristina Catese

GNOCCHI Z RICOTTĄ I SOSEM NA BAZIE PULPY MUTTI

Dania główne

GNOCCHI Z RICOTTĄ I SOSEM NA BAZIE PULPY MUTTI

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 20 min

Cristina Catese

Dania główne

Tarta ze szpinakiem, Parmigiano Reggiano ChNP i boczkiem

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 70 min

Marco Ghia

PIADINA ROMAGNOLA Z SEREM STRACCHINO, SZYNKĄ PARMEŃSKĄ I RUKOLĄ

Dania główne

Piadina romagnola z serem stracchino, szynką parmeńską i rukolą

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 40 min

Marco Ghia

Dania główne

Ascolana’s Olives z regionu Marche wypełniona mięsem i smażona w bułce tartej

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 50 min

Marco Ghia

Dania główne

Apulijskie panzerotto z pomidorami, serem mozzarella i świeżą kiełbaską

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 1.5 godz

Marco Ghia

Dania główne

Pappardelle z kiełbaską i serem Pecorino Romano ChNP

poziom trudniości: średni

czas wykonania: 1 godz

Cristina Catese

TAGLIATELLE Z GOTOWANĄ SZYNKĄ, GROSZKIEM I PARMIGIANO REGGIANO CHNP

Dania główne

Tagliatelle z gotowaną szynką, groszkiem i Parmigiano Reggiano ChNP

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 45 min

Cristina Catese

  • «
  • Strona 1
  • Interim pages omitted …
  • Strona 6
  • Strona 7
  • Strona 8
  • Strona 9
  • Strona 10
  • Interim pages omitted …
  • Strona 32
  • »

Pierwszy Sidebar


O Akademii

  • Jak dojechać
  • Kontakt
  • O nas
Ustawienia prywatności

Warsztaty

  • Warsztaty
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies

Przepisy

  • Makarony
  • Dania główne
  • Przystawki
  • Desery
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube

Wszelkie prawa zastrzeżone © Social Kuchnia 2025

↑
Góra
Udostępnij
Przypnij15
Tweetuj
Udostępnij