Dania główne
Dania główne
ANTRYKOT BEZ KOŚCI Z POLSKIEJ JAŁÓWKI W MAŚLE Z ZIOŁAMI
Dania główne
Stek T-bone z warzywami i pieczonymi ziemniaczkami
Dania główne
ROSTBEF BEZ KOŚCI Z PUREE ZE SŁODKICH ZIEMNIAKÓW
Dania główne
STEK BAVETTE Z SAŁATKĄ Z WARZYW I CYTRYN
Dania główne
GNOCCHI Z RICOTTĄ I SOSEM NA BAZIE PULPY MUTTI
Dania główne
Tarta ze szpinakiem, Parmigiano Reggiano ChNP i boczkiem
Dania główne
Piadina romagnola z serem stracchino, szynką parmeńską i rukolą
Dania główne
Ascolana’s Olives z regionu Marche wypełniona mięsem i smażona w bułce tartej
Dania główne
Apulijskie panzerotto z pomidorami, serem mozzarella i świeżą kiełbaską
Dania główne
Pappardelle z kiełbaską i serem Pecorino Romano ChNP
Dania główne