• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego

Włoska Akademia Kulinarna

  • Kup voucher
    • Facebook
    • Instagram
    • LinkedIn
    • YouTube
  • Odkryj produkty
  • Whirlpool
  • 6-ty Zmysł
  • O nas
  • Kursy gotowania
  • Akademia 6. Zmysłu
  • Blog
  • Przepisy i porady
  • Oferta
  • Kontakt
  • Szukaj
Szukaj
  • Przepisy
  • Porady
  • wszystkie
  • Dania główne
  • Desery
  • Makarony
  • Przystawki
  • Zupy
burger wołowy

Dania główne

BURGER WOŁOWY Z SOSEM Z HARISSY

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 30 min

Marco Ghia

BURGER Z KURCZAKA Z SOSEM BARBEQUE

Dania główne

BURGER Z KURCZAKA Z SOSEM BARBEQUE

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 35 min

Marco Ghia

BURGER Z INDYKA ZE SZPINAKIEM I PARMIGIANO REGGIANO CHNP

Dania główne

BURGER Z INDYKA ZE SZPINAKIEM I PARMIGIANO REGGIANO CHNP

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 40 min

Marco Ghia

BURGER WOŁOWY Z KARMELIZOWANYM BEKONEM

Dania główne

BURGER WOŁOWY Z KARMELIZOWANYM BEKONEM I KIMCHI

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 50 min

Marco Ghia

BURGER W STYLU NACHO Z SOSEM CHIPOTLE

Dania główne

BURGER W STYLU NACHO Z SOSEM CHIPOTLE

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 40 min

Marco Ghia

MUS CZEKOLADOWY Z PROSECCO I MALINAMI

Desery

MUS CZEKOLADOWY Z PROSECCO I MALINAMI

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 25 min

Marco Ghia

stek z miecznika z oliwkami, kaparami i pomidorami

Dania główne

STEK Z MIECZNIKA PO WŁOSKU

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 45 min

Cristina Catese

BRUSCHETTA Z KREWETKAMI

Przystawki

BRUSCHETTA Z KREWETKAMI I BURRATĄ

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 15 min

Emiliano Castagna

TORT RYŻOWY Z RODZYNKAMI I BIAŁĄ CZEKOLADĄ

Desery

TORT RYŻOWY Z RODZYNKAMI I BIAŁĄ CZEKOLADĄ

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 1.5 godz

Marco Ghia

RISOTTO Z SEREM TALEGGIO CHNP I KONFITURĄ Z CZERWONEJ CEBULI

Dania główne

RISOTTO Z SEREM TALEGGIO CHNP I KONFITURĄ Z CZERWONEJ CEBULI

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 40 min

Marco Ghia

RISOTTO ZE ŚWIEŻĄ KIEŁBASKĄ I SEREM PECORINO ROMANO CHNP

Dania główne

RISOTTO ZE ŚWIEŻĄ KIEŁBASKĄ I SEREM PECORINO ROMANO CHNP

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 50 min

Marco Ghia

RISOTTO Z CYKORIĄ, WINEM MERLOT I KREMEM Z SERA STRACCHINO

Dania główne

RISOTTO Z CYKORIĄ, WINEM MERLOT I KREMEM Z SERA STRACCHINO

poziom trudniości: łatwy

czas wykonania: 45 min

Marco Ghia

  • «
  • Idź do strony 1
  • Idź do strony 2
  • Idź do strony 3
  • Idź do strony 4
  • Idź do strony 5
  • Interim pages omitted …
  • Idź do strony 57
  • »

Pierwszy Sidebar

SocialKuchnia sp. z o.o. uzyskała subwencję finansową w ramach Tarczy 2.0. Podmiotem udzielającym wsparcia jest Polski Fundusz Rozwoju S.A.


O Akademii

  • Jak dojechać
  • Kontakt
  • O nas
Ustawienia prywatności

Warsztaty

  • Lista warsztatów
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies

Przepisy

  • Makarony
  • Dania główne
  • Przystawki
  • Desery
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube

Przejdź na whirlpool.pl

Wszelkie prawa zastrzeżone © WHIRLPOOL 2021

↑
Góra
Udostępnij435
Przypnij6
Tweetnij
Udostępnij